Kvinde tager hævn over ulovlig parkering: Kort efter bliver hun kontaktet af politiet

Virale historier

27/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden gik måske over grænsen med sin hævn, hvad tænker du?

En rasende butikschef har fortalt, hvordan hun fik hævn, efter at en bitter parkeringsdebat kogte over.

Det skriver The Sun

Harleen Sohal var sur, efter at den lokale beboer Sharon Myers parkerede sin røde Suzuki Swift uden for hendes HK Fish Bar i Scunthorpe, Lincs.

Skriver med tusch

Den 32-årige greb en sort tusch og skrev "Do Not Park Here" hen over bilens forrude, motorhjelm, førerdør og rude. Hendes raseri strakte sig også til en anden bil i nærheden, som blev plettet med ordene "Do not park here looser (sic)".

Men hendes hævn kom tilbage for at bide hende i bagen.

CCTV-optagelser fangede Halreen i akten og blev straks overdraget til politiet, der iværksatte en kriminel skadesundersøgelse.

Har ikke gjort noget forkert

Harleen insisterede dog på at hun ikke har gjort noget forkert.

"Hun er klar over, at det er min ejendom. Jeg har lejemålet. Hun bor ikke engang her. Hun bor på den anden side af vejen. Jeg skrev på bilen, jeg benægter det ikke. Men det kan tørres af simpelt hen. Jeg har ikke ridset den eller skadet hendes bil. Hun gjort det til et stort problem. Hvis hun vil parkere på min grund ved siden af ​​et skilt, hvor der står parkering på egen risiko, hvorfor forårsager hun så et problem bagefter?" fortæller Harleen og fortsætter:

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er ved at gå fra forstanden. Jeg forstår, at det ikke er i orden, men hvor længe vil det fortsætte?"

Hun hævder, at Sharon reagerede ved at efterlade en seddel på sin bil, hvor der stod: "Hold dig væk fra min bil, din vådserviet."

Frygter for at holde der

Fejden viste ingen tegn på afkøling, da mor-til-fem Sharon, 53, anklagede Harleen for regelmæssigt at blokere hende, når hun holder på parkeringspladsen.

Takeaway-chaufføren sagde:

"Det er et offentligt område. Du kan parkere fem eller seks biler der. Jeg er nervøs for at efterlade min bil der nu, fordi jeg ikke ved, hvad hun kan finde på. Forhåbentlig kan vi herefter finde ud af præcis, hvem der ejer jorden. Loven er loven og det her er kriminel skade, og det kan man ikke slippe af sted med. Jeg vil have folk til at være klar over, at det er en kriminel handling, og denne person må ikke gå rundt og beskadige køretøjer, fordi folk er parkeret der."

Politiet undersøger sagen

På et skilt ved siden af ​​pladsen står der: "Privat parkeringsplads. Ingen offentlig adgang. Alle køretøjer parkeret på deres brugeres risiko."

Sharon fra Scunthorpe sagde: "Jeg var helt rasende, da jeg tjekkede CCTV'et. Hun har taget loven i egne hænder og er gået amok."

Humberside Police sagde: "Betjentene efterforsker rapporter om kriminel skade, efter at en bil menes at være blevet tegnet på i onsdags. Vi er i gang med undersøgelser for at fastslå omstændighederne. Vi vil appellere til alle, der kan have været vidne til hændelsen, har CCTV eller dashcam-optagelser fra omkring det tidspunkt, hvor hændelsen fandt sted, om at kontakte os."