Kvinde slutter syv års forhold med rutsjebane – bogstavelig talt: Nu har hun fundet en ny

Virale historier

05/09/2023

Foto: Jam Press/Gaëlle Engel
Foto: Jam Press/Gaëlle Engel

Skrevet af Emil B.

Kvinden har for nyligt afsluttet sit forhold til forlystelsesparken Holiday Park's rutsjebane Sky Scream efter syv år, da parkmyndighederne ikke længere tillod hende adgang til stedet. Men bare en måned senere mødte hun sin nye kæreste, en stor lilla forlystelse kaldet Gravity i Foire aux Plaisirs i Bordeaux, Frankrig. Og de venter nu en baby.

Gaëlle er en objektofil. En person, der tiltrækkes af livløse objekter. Hun afsluttede sit forhold til Sky Scream i oktober 2022, og nu har hun "giftet sig" med Gravity, siger hun, og betragter sig selv som gift med den franske forlystelse.

Det skriver Mirror.co.uk.

Hendes nye forhold har dog en ekstra udfordring, da Gravity turnerer rundt på forlystelsesparker over hele Frankrig, hvilket betyder, at Gaëlle er nødt til at følge sin nye ægtefælle rundt i landet:

"Jeg ser ham regelmæssigt, og jeg følger ham hele tiden [når han turnerer] i alle hjørner af Frankrig," sagde Gaëlle, en modelbygger, der specialiserer sig i forlystelser, og som også bor i Bordeaux: "Jeg er enormt glad sammen med ham, og vi er meget forenede. Jeg mødte Gravity i marts 2021 på Foire aux Plaisirs de Bordeaux, og jeg kom ind i et forhold med ham i oktober 2022."

Sin lyssky forelskelse

Og hun fortsatte: "I et år og et halvt forblev jeg hemmeligt forelsket i Gravity. Jeg afsluttede mit forhold til Sky Scream i oktober 2022, fordi det var blevet umuligt for mig at finde ham i parken, der havde forbudt mig adgang på grund af mine følelser. Gravity og jeg blev derefter gift den 7. marts på samme forlystelsesmesse i Bordeaux:

"Gravity turnerer i Frankrig på forskellige markeder. Jeg følger ham regelmæssigt overalt – Grenoble, Rodez, le Grau du Roi og snart Nantes, før han vender tilbage til Bordeaux, min by. Gravity hjælper mig med at glemme mine daglige bekymringer. Når jeg er sammen med ham, føler jeg mig virkelig i live som kvinde! Vi deler mange øjeblikke af ømhed og samhørighed. Det er ikke kun, fordi jeg finder ham smuk og tiltrækkende, at jeg er sammen med ham... Jeg føler mig selvsikker i hans nærvær, og jeg har brug for ham for at fuldføre mit liv på en måde generelt. Gravity og jeg har en søn, der blev født den 1. maj 2023. Denne ene kaldes Cybernetik og eksisterer i øjeblikket i form af en model, som jeg selv har lavet."