Brugte mere end 20.000 på at få en tatovering, men fik aldrig en streg på kroppen

Virale historier

18/05/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Et femcifret beløb på arbejdet til selve tatoveringen skulle betales, men tatoveringen blev aldrig inkluderet i prisen. For Courtney Monteith fra Canada blev drømmen om sit favoritdyr på armen en økonomisk fiasko.

Den nu noget fattigere Courtney opdagede kunstneren Lindsay Joseph fra studiet "Lucid Tattoos" i Ontario via Instagram. Hun blev begejstret for hendes arbejde.

En konsultation over Zoom var temmelig dyr, og Courtney endte med at betale omkring 1000 kroner for at snakke om det arbejde, hun ville have lavet på sin krop.

Courtney viste Lindsay to fotos, der viste ræve omgivet af blomster. Begge tatoveringer var farverige, hvor dyrene var fuldt afbildet og fremstillet mens de var i bevægelse.

Efter Courtney sendte sin video til sine 200 følgere, der hovedsageligt bestod af venner og familiemedlemmer, begyndte der en voldsom debat om den pågældende tatovørkunstners troværdighed.

Nu har mere end 6 millioner mennesker set videoen og mange er overbeviste om, at Lindsays forretningsmetoder lugter langt væk.

Lindsey præsenterede under mødet forskellige muligheder for skitserne. Den billigste til cirka 10.000 kroner, hvor kunden kunne komme med en efterfølgende ændring.

Courtney, som ikke havde råd til de dyrere pakker med flere skitser og ændringer, valgte den første mulighed. Men skitsen stemte slet ikke overens med hendes ønsker.

Hun fortalte straks Lindsay dette, som derefter krævede forskellen mellem skitsepakkerne: Omkring 18.000 kroner. Courtney var allerede blevet overvældet af denne pris.

Særligt da hun derefter fandt ud af, at hun også skulle betale for selve tatoveringen.

Den canadiske kvinde besluttede sig for ikke at få tatoveringen lavet hos Lindsay og bad derfor om en refusion.

"Nej. Jeg giver dig ikke noget tilbage, jeg har givet dig muligheder for at fortsætte, jeg har været venlig og tålmodig og har hidtil opfyldt mine forpligtelser over for dig," skrev tatovøren som svar.

Courtney så aldrig en krone igen. Men fordi historien blev så stor på TikTok, fik hun masser af hjælp.

Mange mennesker sendte hende skitser til en ny tatovering – en tatovør tilbød endda at lave tatoveringen gratis for hende.

"Jeg er overvældet," sagde canadieren. "Jeg vil fortsætte med at dele min rejse på min TikTok-side, så alle, der har været så støttende, kan se den fantastiske tatovering, jeg håbede på."

Lindsey Joseph var derimod nødt til at skifte sine konti på sociale medier fra offentlige til private.

Courtney-tilhængere skrev dårlige Google-anmeldelser. Lindsay blev også "angrebet fra alle sider" og modtog endda dødstrusler.