Kvinde i chokerende bommert: Gav sin bedstemor en tur i vaskemaskinen ved en fejl

Virale historier

20/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Liam T.

Tro det eller ej, men overskriften giver faktisk mening i forhold til, hvad der skete ...

Der er intet værre end at indse, at du ved et uheld har tilføjet noget ekstra til din vaskemaskine, mens du vasker dit ugentlige tøj. 

Uanset om du har smidt en knaldrød sok ind sammen med alt dit hvide tøj, opdager at du har glemt dine AirPods i lommen på dine jeans, eller fundet ud af, at en åben pakke tyggegummi har hæftet sig til din yndlings uldsweater, har vi alle prøvet det.

Men 30-årige Brilley Coates begik den vaskefejlen over dem alle, da hun opdagede, at hun havde inkluderet noget lidt ekstra i sin vask. 

Mens hun tømte sit nyvaskede tøj, opdagede skønhedssalon-ejeren Norfolk i England en lille sort pose i bunden af maskinen.

Den afdøde bedstemor

Det var først efter nærmere undersøgelse af posen, at hun blev chokeret, da hun opdagede, at det faktisk var en pose, der indeholdt hendes afdøde bedstemors aske. 

Idet hun indrømmede, at hendes chok naturligt blev til latter, mindedes Coates: "Jeg trak mit vasketøj ud, da jeg så asken i bunden af maskinen, og begyndte at grine."

"Men jeg var også voldsomt forvirret over, hvordan hun kom derind - hun skulle være i en skuffe ovenpå." Senere mistænkte hun, at hendes toårige halvt norske skovkat - passende navngivet Menace - havde formået at komme op i skuffen ovenpå, hvor asken var opbevaret. 

Hvad en kat dog kan finde på

Det er sandsynligt, at hendes kat legede med posen, før han til sidst tabte den i en bunke vasketøj.

Coates må så have samlet den op, mens hun satte en vask over, uden at lægge mærke til hendes bedstemors aske, der lå i bunden af bunken. 

"Han må have trukket hendes pose ud af skuffen, efter at have set snoren hænge ud. Han er virkelig en plage; jeg har lige fundet ham løbe rundt med hende i munden."

"Jeg grinede øjeblikkeligt, og jeg var ikke i nogen form for dårligt humør længere. Min bedstemor sagde altid, at hun altid ville være omkring, og jeg tror på den slags ting."

"Min mor elskede det absolut; hun sagde straks, at det er min bedstemor, der laver sjov med mig." Når vi taler om chokerende opdagelser, har en anden kvinde i Storbritannien sendt chokbølger gennem nationen denne uge efter at have opdaget noget om nummerplader, som hun er 'sikker på, at ingen andre ved'. 

Kilde: LadBible