Kvinde opdager hemmeligt rum i sit hjem: hvad hun finder, gør hende bange

Virale historier

26/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

En skræmmende opdagelse i et nyt hjem vækker opsigt på internettet

En kvinde sendte internettet i omdrejninger, efter hun fandt et 'uhyggeligt' skjult rum i sit nye hjem, og hun kan ikke afgøre, om det er et hemmeligt torturkammer eller noget langt mindre ondskabsfuldt.

En skræmmende opdagelse

TikTok-brugeren, bigbrah1, oplevede et chok ved at flytte ind i et nyt hus, da hun snublede over et skjult rum i badeværelset. Efter at have trådt op på toilettet, åbnet døren og kravlet gennem den lille passage, gjorde hun en chokerende opdagelse.

Det uhyggelige rum

Den amerikanske kvinde, hvis navn forbliver ukendt, filmede sin oplevelse, som har fået hele 6,8 millioner visninger siden sidste måned.

Da hun åbnede døren for at kigge ind, blev hun mødt af et uhyggeligt rum med 'Love Shack' malet med store bogstaver på væggen, mens hun panorerede rundt til døren, der låste indefra. Dens grelle pink, hvide og mere rolige turkise vægge var dækket med børnehåndaftryk og fodspor, sammen med tre navne hængende fra et banner på loftet: Rebecca, Kelly og Sarah.

Det "uhyggelige" rum indeholdt også uhyggelige klistermærker med smileyansigter, sammen med andre syrede billeder, herunder af en fod, badetøj, blomster og en bil.

Bekymrede TikTok-brugere

Kvinden skrev i opslaget, "hvad skal jeg gøre", da hun forsøgte at finde ud af, om det blot var et legeområde for børn eller noget meget mere skræmmende. Men en mængde TikTok-brugere rådede hende til at ringe til politiet.

"Det var enten et sjovt lille skjulested eller det mest uhyggelige nogensinde," skrev en person. "Ring til politiet," tilføjede en anden. En tredje sagde: "Jeg har en følelse af, at børn forsvandt derinde... absolut ikke, ring til politiet."

Efterfølgende handlinger

Efter at have gjort det chokerende fund, gik kvinden videre med at rydde rummet ud, så det kunne bruges som opbevaringsplads. Væggene har fået et nyt lag maling, der dækker over mærkerne. "Det er stadig meget uhyggeligt, og jeg kan ikke lide at komme ned her," sagde hun i en opdateringsvideo den 11. november.

Det er uklart, hvornår TikTok-brugeren flyttede ind i ejendommen, eller hvor den specifikt er beliggende. Hendes opdagelse har skabt debat og bekymring blandt onlinefællesskabet og har rejst spørgsmål om rummets oprindelige formål og betydning.

Kilde: Daily Star