Kvinde med verdens største læber: Nu er det mine kindbens tur

Virale historier

21/10/2023

Foto: Instagram @andrea88476
Foto: Instagram @andrea88476

Skrevet af Emil B.

Kvinde med verdens største læber har nu sat sig for at få verdens største kindben også. Det sker på trods af lægers afvisning af at injicere mere filler i hendes ansigt, da det kan blive fatal.

25-årige Andrea Ivanova hævder at have verdens største læber og har allerede brugt anslået 15.000 kr. på kindben-filler indtil videre, udover at have fået filler i hagen, kæben og læberne. Men læger er bekymrede over at injicere mere filler i hendes ansigt, da det kan være dødeligt.

Den bulgarske social media-influencer begyndte at få kosmetisk arbejde udført tilbage i 2018, da hun sigtede mod at ligne en Bratz-dukke - og har allerede brugt en øjenåbnende sum af 70.000 kr. alene på læbefiller under sin transformation.

Går efter verdensrekorden

Selvom hendes mål nu er at få verden mest fyldige kindben, er hun stadig ikke færdig med sine læber og tilføjede: "For helingsprocessen skal jeg undgå stærkt tryk på ansigtet i op til tre dage bagefter. Mit mål er at forme og opnå betydelig forstørrelse af dem, men selvfølgelig vil jeg stadig have større læber også, jeg vil fortsætte med flere injektioner i begge dele for at gøre dem endnu større."

Og hun tilføjede: "Mine læber er stadig ikke store nok, og jeg vil have dem meget større end nu. Hver måned får jeg mere fyldstof, men jeg kan ikke engang tælle, hvor mange penge jeg har brugt i alt. Der er mange negative kommentarer om mig overalt, og mange mennesker anerkender heller ikke min forstørrede hage."

Selvom hun erkender, at hendes ekstreme udseende har påvirket hendes kærlighedsliv, er hun også på en mission for at finde sin Mr. Right. Hun blev afvist fra at deltage i det populære datingshow The Bachelor og forklarer: "Jeg ønskede virkelig at deltage i showet, fordi jeg kunne få mere popularitet og muligvis finde kærlighed...men jeg blev meget skuffet. Denne sæson var ret chokerende, da den nye ungkarl sagde, at han ikke kunne lide piger med mange æstetiske indgreb."

Kilde: The Mirror.