Kvinde i klamt dilemma: Det bruger hendes kæreste deres saftevandsglas til

Virale historier

27/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En anonym kvinde har på det sociale medie Reddit bedt om hjælp til at tackle hendes kærestes toiletvaner.

Kvinden starter sit indlæg på internetforummet Reddit med at forklare, hvordan hendes kæreste har søvnproblemer, og derfor har svært ved at falde i søvn igen når han først er vågen.

For at undgå dette problem, har kæresten derfor valgt en noget alternativ løsning, hvis trangen melder sig i løbet af natten.

I stedet for et toiletbesøg har kæresten valgt at bruge et af parrets saftevandsglas. Glassene lader han derefter stå, fyldt med tis på natbordet.

”Første gang det skete fandt jeg et af vores glas fyldt med tis på hans natbord,” skriver kvinden, og fortsætter: ”Nu sker det så ofte, at han nogle gange lader glassene stå, en dag eller mere”.

Kunne vælte glassene

Naturligt nok, er kvinden ikke begejstret for kærestens vane, og skriver hvordan hun frygter det værste. ”Vi har katte, der kunne vælte glassene, sådanne ulykker sker jo. – Jeg er ude af den og forfærdet, hver gang jeg ser et glas”

Brugerne på Reddit har da heller ikke meget forståelse til overs for kærestens toiletvaner. Mange mener bestemt ikke at kvinden skal finde sig tis-glassene, og mange mener sågar, at hun burde gå fra kæresten.

Hvad tænker du? Ville du gå fra din kæreste, hvis han brugte jeres glas til at tisse i om natten?