Kvinde fjerner gammelt tapet fra sit hus: Det hun finder vil få dit hjerte til at smelte

Virale historier

06/12/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden delte sit fund på de sociale medier.

En chokeret kvinde har delt det øjeblik, hun fandt en skjult besked under sit tapet - og folk er i tårer over den hjerteskærende mening bag det.

Det skriver Mirror

Det er altid spændende at flytte ind i et nyt hus, men nogle ejendomme kan kræve en kærlig hånd.

Finder hemmelig besked

Hvis du nogensinde har fjernet gammelt tapet, vil du vide, hvor kedeligt det kan være, men en husejer fik mere, end hun havde regnet med, da hun opdagede en hemmelig note, som de tidligere ejere skrev på væggene.

Kvinden gik på TikTok for at dele det følelsesladede budskab. Kvinden, der går under navnet @farnovations, lagde videoen online og afslørede, at hun ikke vil male over den, da den nu er en "del af hjemmet".

Da hun fjernede tapetet fra væggen, kunne du nedenunder se en håndskrevet besked, der sagde: "Frankie jeg elsker dig, Pat".

45 år med kærlighed

Hun forklarede derefter, at Frankie var kvinden, hun købte huset af, og nu er i firserne, men hendes mand Patrick døde desværre for et par år siden.

Hun forklarede: "De tilbragte 45+ år i dette hus og opfostrede deres børn her," hvilket efterlod TikTok-brugere hjerteknuste.

Efter at have bevaret den søde gestus sagde kvinden: "Jeg vil sende hende et billede af det dejlige minde, og vi vil tapetsere denne væg igen, så beskeden bliver i huset."

Et minde om fælles kærlighed

Folk tilføjede deres egne historier om at finde tidligere husejeres minder, som en person skrev:

"Jeg flyttede ind i et victoriansk hus for år siden og fandt navne og datoer på folk, der havde boet der. Vi tilføjede vores navne og dato, og hvornår vi flyttede vi tapetserede det."

En anden person delte:

"Vi fandt noget lignende dette hos mine bedsteforældre, da min bedstefar døde, og vi flyttede ind i deres hus."

Andre roste hende for at beholde det sentimentale budskab og sagde:

"Du er så dejlig at holde mindet om deres fælles kærlighed i det hus i gang ved ikke at pudse over det."