Kvinde finder hundredevis af hundelorte i sin have: Naboen nægter sig skyldig

Virale historier

18/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hvad havde du gjort i den situation?

Der er ikke noget der hedder en dårlig hund, kun dårlige ejere, og en af ​​de største problemer, som folk har med hunde og deres mennesker, er, når de ikke samler det, de efterlader.

Det skriver Mirror

Det er ulækkert, uhygiejnisk og imod loven.

hundredevis af hundelorte

En kvinde har afsløret, hvordan hendes foranstaltninger mod hundelort endte med at give bagslag og utilsigtet skabe en 'krig' mellem hende og hendes nabo.

Hun gik på de sociale medier for at dele sine problemer og skrev:

"Vi har en nabo på vores gade, der har smidt deres poser med hundelort i buskene og træerne i vores have på siden af huset. Dette har stået på i mere end et år, og vi har nemt ryddet omkring 100 poser med hundelort ud af buskene."

Kvinden og hendes familie var ret overbeviste om, at de vidste, hvem den skyldige var.

"Vi havde mistænkt en bestemt nabo, men havde ikke bekræftelse, før vi satte kameraer op og fangede hende i at gøre det flere gange. Vi diskuterede i et stykke tid om, hvad den bedste fremgangsmåde var, og besluttede i sidste ende at pakke hundelorten ud ​​og lægge den på hendes veranda med en seddel og en QR-kode, der fører til en video af hende, der smider den ind i vores have." fortalte kvinden.

Gik ikke som forventet

Selvom de havde en plan, gik det ikke helt som forventet

"Vi lagde den på hendes veranda i går aftes, og i morges lå den under mit dæk med en seddel, hvor der stod "få styr på dit lort". Ingen anelse om hvad de henviser til. Vi er sikre på, at vi har den rigtige person og viste endda videoen til deres nærmeste nabo, og de bekræftede, at det var dem, og fortalte os også, at nogen havde lagt hundelort i sække i deres lastbil (samme farve poser)."

Rasende, men usikre på, hvordan de skulle gå videre, besluttede kvinden og hendes mand at konfrontere naboerne med 'lorte kasteren', mens de var ude at gå tur med deres hund. Naboen afviste dog, at det var dem.

"Da vi sagde, at vi havde video, sagde hun, at hun troede, det var offentlig ejendom, og at poserne var biologisk nedbrydelige, så hun syntes, det var ok at smide i en busk," afslørede kvinden.

Gnid det ud over hoveddøren

Det hele eskalerede ret hurtigt:

“Min mand sagde, at det var vores ejendom, og at der havde været hundredvis af poser i løbet af det sidste år. Så ændrede naboen tone og sagde, at vi var latterlige, fordi vi lagde lorten med en QR-kode i stedet for at banke på deres dør og have en samtale og bede dem om at stoppe. De sagde, at hvis vi havde gjort det, ville de have undskyldt og hjulpet med at rydde op (yah right). De skændtes i hvert fald frem og tilbage, og min mand blev ved med at sige, at de var skovsvin på vores ejendom," fortæller kvinden.

Kvinden indrømmede, at mens hun og hendes mand blot havde ønsket at udskamme naboerne for at få dem til at rydde op, resulterede det i et stort skænderi og trusler om at ringe til politiet, hvis det skete igen.

Kvinden blev hurtigt oversvømmet med ideer fra folk om, hvordan hun kunne hævne sig på de berettigede naboer.

En person skrev: "Se om dine andre naboer er villige til at klage til politiet sammen med dig, endnu bedre hvis de har beviser. Det kan også være et sikkerhedsproblem, så sundhedsafdelingen kan muligvis gøre noget, hvis politiet ikke er villige til det."

En anden tilføjede: "Smid den tilbage på deres tag. Eller gnid det over hele deres hoveddør."