Kostede bryllupsrejse til 42.000 kroner: Er dette verdens dyreste isterning?

Virale historier

21/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er godt nok uheldigt!

Et nygift par har åbnet op om deres bryllupsmareridt, da de måtte opgive deres drømmebryllupsrejse på £5.000 (mere end 42.000 kroner), da bruden brækkede foden under deres store dag.

Mens hun dansede natten lang til deres bryllupsreception, endte bruden med at glide på en isterning og brække sin fod.

Daisy Allen, 24, fra Somerset, og hendes mand Tom Allen, 31, måtte derfor droppe deres bryllupsrejse, som de havde planlagt at følge med et krydstogt i Caribien.

Parret har siden forsøgt at få nogle af deres penge tilbage, og forsikringsselskabet arbejder i øjeblikket på deres krav.

"Det ene minut dansede jeg, og det næste lå jeg på gulvet. Da jeg ikke kunne stå op, vidste jeg, at jeg virkelig havde skadet mig selv. Og det blev klart, at vi ville teste "i sygdom og i sundhed en del af vores ægteskab meget tidligt!" fortæller Daisy til Mirror.

Ikke dagens eneste udfordring

Det lykkelige par knyttede knude på Berwick Lodge nær Bristol, hvor mere end 100 mennesker var inviteret til receptionen, som blev toppet med et diskotek.

Det var ikke kun en skade, der plettede dagen, da Daisy også havde et problem med sin kjole.

Tidligere på dagen havde Daisy taget billeder, da hun fangede sin kjole i en busk, som efterlod et lille hul i tøjet.

"Jeg vidste, at jeg havde beskadiget min kjole udenfor, men jeg var ikke generet - jeg havde det fantastisk," fortæller Daisy.

"Det var omkring kl. 19, hvor jeg var ude at danse med mine venner. Nogen havde smadret et glas, og jeg glider i en af isterninger, så min venstre fod bliver fanget i hullet i kjolen. Først grinede jeg, men da jeg forsøgte at rejse mig op, var jeg ikke i stand til det - og der indså jeg, at jeg var kommet ret slemt til skade."

"Jeg blev båret ovenpå til mit hotelværelse af min bedste ven og brudepige, og min mand kom og passede mig. Det var desværre slutningen på vores bryllupsnat."

Den følgende morgen tog ægtemanden Tom hende til hospitalet, hvor røntgenbilleder viste, at hun havde et Lisfranc-brud - et sjældent brud, der beskadigede mellemfoden og ledbåndene.

"Da jeg faldt brækkede jeg, kort fortalt, min mellemfodsknogle og beskadigede ledbåndene, der understøtter midten af ​​foden. Jeg er i gips nu, og hvis det ikke bliver bedre, skal jeg opereres. Det var meningen, at vi skulle flyve til Miami i to nætter, efterfulgt af en uges krydstogt rundt i Caribien."

"Vi havde booket alle mulige sjove ting som basketballkampe og speedbådsture, men i stedet er jeg sengeliggende. Bryllupsrejsen kostede os lige under 5.000 pund, men heldigvis har vi været i stand til at få pengene tilbage fra hotellet i Miami. Forsikringsselskabet behandler i øjeblikket vores krav, så vi håber også at få pengene tilbage for fly og krydstogt."

"Alt i alt har det været lidt af en katastrofe, men vi håber på at booke om til september - det er vel bare en af ​​de ting!"