Klam opdagelse i kinesisk takeaway: ”Jeg får brug for en læge”

Virale historier

04/6/23 | 04:53

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Katrine Lykke

Den 19-årige Przemek løb direkte ud på toilettet for at kaste op, efter han havde sat tænderne i sin kinesiske takeaway – kokken havde nemlig glemt noget deri, som sikkert også får din mave til at vende sig.

En boks med kinesisk takeaway er manges favorit, når det skal være let og lækkert. Men den 19-årige Przemek fra Leith-kvarteret tæt ved den engelske by Edinburgh fik sig en væmmelig overraskelse, da han forleden bestilte mad fra en lokal kinesisk restaurant.

”Jeg løb direkte på toilettet for at kaste op,” fortæller han og tilføjer, at han overvejer at opsøge en læge ovenpå episoden.

Genstanden, der normalt ikke hører til i det kinesiske køkken, og som fik stakkels Przemek til at kaste op, var såmænd et brugt plaster.

Nåede at tygge på det

Han opdagede det desværre ikke i tide. Først da han havde tygget på den mystiske mundfuld i flere sekunder, gik det op for ham, at noget var galt. Han spyttede mundfulden ud og fik øje på det brugte plaster, og så gik turen ellers direkte ud på toilettet for den unge fyr.

Plasteret sad klæbet sammen som en ring og var tydeligvis brugt, fortæller Przemek, der mener, at det må være faldet af en af restaurantens kokke under madlavningen.

Den unge Przemek havde ellers bestilt grøntsagsstegte ris og oksefilet med sort peber og honningsovs. Men han fik som sagt mere med i prisen, end han havde forventet.

Overvejer at opsøge læge

”Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mit liv,” udbryder den unge fyr, der nok ikke bestiller en kinaboks igen i den nærmeste fremtid. Han overvejer i stedet at opsøge en læge, da han er bange for en eventuel smitterisiko.

Restauranten har ikke givet lyd fra sig i sagen, og de svarer heller ikke på Przemeks opkald. Netop af den grund har han valgt at dele historien med omverdenen, så andre er mere opmærksomme og ikke får samme oplevelse.