Kan du se den? Familie fik ekstra julegæst ind med træet

Virale historier

23/12/2023

Foto: Screenshot, @gina_premmama / TikTok
Foto: Screenshot, @gina_premmama / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Kvinden troede først, hun hallucinerede.

Da TikTok-brugeren Gina og resten af familien havde stillet juletræet midt ind i stuen og var i fuld gang med at dekorere det, opdagede hun pludselig noget.

To øjne stirrede på hende.

I den 13-sekunder lange video med Michael Bublés (47) version af julesangen "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas" som baggrundsmusik, hun optog i mødet med væsenet, ser vi hende forsigtig sprede grenene fra hinanden for at lettere komme til at se, hvad i alverden, der stirrer på hende inde fra træet af.

Og pludselig ser hun så, hvad det er: en lille gnaver kigger på hende inde fra dybet af træet.

"Troede jeg hallucinerede," skrev hun i videoen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Bekymrede sig om gnaveren

Mange af kommentaterne inde på TikTok reagerer voldsomt på videoen: "Jeg ville have destrueret hele træet i ren panik, skriver en." En anden bruger skriver: "Jeg ville have besvimet."

Men andre af brugerne er faktisk bekymrede for den lille fyr: "Vær venlig ikke at skade den lille fyr 🥺" og en anden tilføjer: "Aww velsign ham 🥰 sæt en menneskelig fælde og put ham udenfor."

Det er nok, derfor hun har lavet endnu en video.

Skrækindjagende møde med to kattekæmper

Sådan skriver hun i nummer to video, hun optog kort efter. I denne video ser vi to katte, der er i gang med at jage musen udenfor.

Musen løber kortvarigt ud fra sofaen, men vender hurtigt tilbage til under sofaen, mens kattene forsøger at puffe til den.

På selve videoen står der, at ingen mus var skadet under tilblivelsen af videoen og at den er uskadt udenfor sammen med hendes juletræ. Vi kan derfor kun regne med, at musen overlevede det skrækindjagende møde med de to kattekæmper.