Fik slikkepind af sin kæreste: Indeni var der en klam overraskelse

Virale historier

15/5/23 | 18:20

Tik-Tok: @livingmemerz
Tik-Tok: @livingmemerz

Skrevet af Emil B.

Folk deler lige nu deres forfærdelse, efter en video er gået viralt, hvor en kvinde giver sin uvidende kæreste en ispind med en graviditetstest indeni.

Mens han spiste isen, opdagede han til sin forbløffelse, at der ikke gemte sig en vingummi inden i midten. I stedet lå der en graviditetstest, og han reagerede med forvirring over det, mens kæresten smilte skælmsk ved siden af ham.

Video mødt med foragelse

Selvom videoen blev taget i marts, er den for alvor gået viralt lige nu med over 1,3 milllioner visninger inde på Tik-Tok.

Og det er ikke ligefrem en video, der deler vandene. Folk er frastødt over, at hun kunne finde på at gøre sådan noget med sin mand.

I kommentarsporene kan man derfor høre de oprevne reaktioner på videoen. En skriver: "Skilsmissegrund", mens en anden har den her kommentar: "Ja, det er et brud lige der."

En tredje person vil endda yde økonomisk støtte: "Jeg vil give denne mand nogle penge for at hjælpe ham med at søge skilsmisse," skriver han.

Tik-Tok: @LivingMemerz

Tik-Tok: @LivingMemerz

Influenceres voldsomme reaktion

I juli måned reagerede influnceren, @dethkyu, også stærkt på denne hændelse. Hun skriver, at hun ville ønske, at hun ikke havde set denne her video på grund af dens stærke hændelse.

Hun undrer sig over, hvad kvinden overhovedet tænkte på, og om hun tænkte, da hun gjorde det: "Hvorfor satte hun sin positive graviditetstest i en ispind og lod hende spise den..."

Også i hendes kommentarspor undrer folk sig over, at hun kunne finde på at gøre det her, som jo tydeligvis er uhygiejnisk og ligefrem ulækkert.

"Den har bakterier på sig, fordi det er en graviditetstest," påpegede en seer, mens en anden skriver: "Selvom testen havde dækslet på sig, så den dækker den brugte del, er det stadig ulækkert"

En tredje person skriver: "Jeg så det, og jeg var så væmmet."

De er alle enige om, at de ikke håber på, at det her bliver en trend.