"Jeg har været sammen med min mand i 15 år." Derfor har hun aldrig mødt sin svigerfamilie

Virale historier

12/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde har undgået at møde sin mands familie i 15 år. Ikke engang på FaceTime vil hun tale med dem. Hun mener selv, at hun har god grund til ikke at gøre det.

Undgået dem i 15 år

Når man gifter sig med nogen, bliver man normalt en del af deres familie. Deres forældre bliver dine svigerforældre, og selv hvis du ikke kan lide dem, møder du dem alligevel til store begivenheder som jul og fødselsdage.

Men en kvinde har undgået at møde sin mands familie i 15 år og har ikke engang talt med dem via videochat. Selvom hendes partner ønsker det, nægter hun.

I et nyligt indlæg på forældreforummet Mumsnet forklarede kvinden: "Jeg har aldrig mødt eller været på videochat med min svigerfamilie." For at præcisere tilføjede hun, at hun faktisk engang havde været på videochat for at sige "hej" til hans mor, før hun forsvandt: "De har også set mig gå forbi på knæene uden at blive bemærket."

Ifølge den anonyme kvinde har det ikke været et problem i deres forhold hidtil. Hver gang de har spurgt om at se hende, har hendes mand altid fundet på en undskyldning.

Nu har hendes mand dog sagt, at "det er på tide" at tale med dem for at få hans søskende til at stoppe med at skrive om det så ofte. Hun vil dog stadig ikke: "Jeg hader at optræde, som var jeg med i en film og ville ikke have nogen idé om, hvad jeg skulle sige. Jeg synes, det faktum, at det er gået så længe, får det til at virke endnu mere mærkeligt at pludselig beslutte at tale med dem."

"Er det forkert af mig?"

Kvinden spurgte andre brugere af forummet, om hun var "urimelig", og det viste sig, at de fleste mente, at hun var det.

En bruger skrev: "Ja, du opfører dig virkelig mærkeligt," mens en anden tilføjede: "Ja, du er den mest urimelige af urimelige personer på urimelighedsdagen i urimelighedsland."

En tredje kommenterede: "15 år, og du har aldrig sagt hej til dem? Det synes jeg er mærkeligt. Det virker naturligt at præsentere sig selv og gøre en indsats for at være en del af din mands familie."