Influencer ville lave stunt med Ferrari: Kort efter sker det "utænkelige"

Virale historier

25/08/2023

Foto: YouTube @WhistlinDiesel
Foto: YouTube @WhistlinDiesel

Skrevet af Emil B.

En influencer har på den hårde måde indset, at Ferraris og majsmarker ikke passer godt sammen, efter han skulle filme et "uskyldigt" stunt. Men er stuntet overhovedet sandt?

LAD Bible fortæller, at YouTuberen WhistlinDiesel, hvis rigtige navn er Cody Detwiler, ønskede at filme noget indhold med sin 400.000 dollar Ferrari F8 i Waco, Texas på en vanvittig varm dag.

Det var skoldende 46 grader Celsius den dag, han og hans hold gik ud i en mark for at se, hvor godt superbilen kører. Det viser sig, at det ikke går særlig godt.

Optagelser, der blev lagt op på YouTube, viser holdets lejede varevogn forsøge at følge med Ferrarien, da den drønede gennem en tilfældig majsmark.

F8'en drejede og snurrede rundt i området, og man kunne se en masse affald samle sig i køretøjets grill og omkring dækkene.

Mens det så underholdende ud, nærmest noget fra en reklame – dog en mærkelig en af slagsen) lød ordene "ild, ild, ild" pludselig i luften.

Røg kunne ses stige op bag på Ferrarien, hvor motoren er placeret, og WhistlinDiesel hoppede hurtigt ud af bilen. Han og hans team forsøgte at bruge vand til at slukke flammerne, men på dette tidspunkt var branden for stærk.

Tingene gik fra dårligt til værre, da den brændende inferno spredte sig til varevognen og fik den til at antænde.

De måtte hurtigt tømme alt deres udstyr fra bagsiden af varevognen og håbe, at flammerne ikke ville få hele majsmarken til at gå op i røg.

"Øh, vi lavede lige en fejl," sagde WhistlinDiesel til kameraet.

"Nå, der røg en halv million dollar. Jeg antager, at man ikke bør køre i en majsmark. Jeg ville altid gerne have lidt sjov med den bil."

Han tilføjede: "En hård lektion, men jeg kan vel ikke sige, at det ikke ville ske alligevel. Det er okay, fyre, vi kommer os over det... en dag."

I sin YouTube-video sagde han, at "dette var en oprigtig ulykke, og jeg havde oprindeligt til hensigt at filme så mange flere ting med bilen, men dette var en god lektion i at gøre endnu mere skøre ting, før din bil går i brand'.

Er stuntet sandt?

Indlægget fik dog mange til at stille spørgsmålstegn ved, om det var ægte, og Cody afviste den spekulation hurtigere end en Ferrari i brand i en majsmark: "Til alle de mennesker i kommentarfeltet, der siger, at vi er idioter, eller tilbyder deres SUPER SMARTE råd til, hvad vi skulle have gjort," sagde han i kommentarfeltet og tilføjede:

"Nej, dette var ikke iscenesat. Enhver, der kan aflæse kropssprog, kan se, at dette var ægte. Hvorfor skulle jeg også brænde en LEJET varevogn op med alt vores udstyr indeni? Selvfølgelig tjener jeg penge på at ødelægge ting, men jeg lyver ikke. Ikke alt er en konspiration."