Influencer opløst i tårer: Kan ikke klare tanken om almindelig arbejdsdag

Virale historier

17/05/2024

Foto: Screenshot, @briellybelly123  / TikTok
Foto: Screenshot, @briellybelly123 / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Kan du forstå hende?

En universitetsuddannet kvinde i USA brød ud i gråd på TikTok, da hun fortalte, hvor svært det var for hende at tackle en otte-timers arbejdsdag i sit første rigtige job som influencer.

Influenceren ved navn Brielle, som ifølge Daily Mail bor i den amerikanske stat New Jersey, delte i en video, der nu er blevet set over 2,2 millioner gange, hvordan det var svært for hende at finde tid til sit privatliv.

Dette skyldtes, at hendes lange arbejdsdag blev suppleret med i alt fire timers pendling - hendes arbejdsplads i en marketingagentur befinder sig i New York City.

Ingen tid til at leve

Når hun kommer hjem om aftenen, har hun hverken tid eller energi til at lave mad eller tage et brusebad.

Hun tilføjede: "Det har overhovedet intet med min job at gøre. Problemet er arbejdstiden fra 9 til 17. Den tidsplan er bare sindssyg."

Brielle fik jobbet, efter at hun havde sendt hundredvis af ansøgninger i løbet af fem måneder. Den unge kvinde forklarede, at hun ikke havde noget valg end at flytte til New Jersey for sit job i New York, da hun ikke havde råd til de eksploderende boligpriser i byen.

Med tårer i øjnene beklagede hun sig over, at det "tog en evighed" at komme til og fra sit arbejde, og hun indrømmede, at det ville være lettere, hvis hendes kontor var inden for gåafstand.

Hjemmearbejde som løsning?

Om morgenen tager Brielle toget kl. 7.30, og hun er tidligst hjemme kl. 18.15 om aftenen. "Jeg har ingen tid til at lave noget," fortsatte hun. "Jeg vil gerne tage et bad, spise aftensmad og gå i seng. Jeg har heller ikke tid eller energi til at træne. Jeg er så frustreret."

Ifølge den nybegynder på arbejdsmarkedet ville balance mellem arbejde og privatliv være lettere, hvis hun kunne arbejde hjemmefra. Hun bekymrer sig også om, hvordan hun kan finde tid til dating og vedligeholdelse af venskaber uden for sit første job.

Mange brugere kommenterede den stressede unge kvindes indlæg og delte deres egne udfordringer med at jonglere mellem arbejde og privatliv. Nogle krævede en kortere arbejdsuge, fordi "at arbejde fem dage og have to dage fri føles ærligt talt helvedes," skrev en følger. En anden person sagde: "Det er så monotont og deprimerende." En internetbruger foreslog: "Generation Z skal stige i lederstillinger sammen og få en fire-dages arbejdsuge indført."

"Velkommen til den virkelige verden"

Men ikke alle havde forståelse for Brielles vanskelige situation. En bruger mindede hende om "at forestille dig, hvis du også havde børn."

Nogle brugere bød hende velkommen til den "virkelige verden" og "voksenverdenen". "Forestil dig også at have børn at komme hjem til!" sagde en person.

Brielle afsluttede videoen med at sige, at Amerika er nødt til at ændre sin nuværende 9-til-fem arbejdsplan.

"Det er ikke rimeligt, at de eneste, der nyder godt af dette, er dem, der driver virksomhederne," sagde hun.

"Eller folk, der er ekstremt rige eller influencere, der ikke behøver at have en fast tidsplan."

Kilde: Tag24