I et forladt skab fandt han en gammel pung. Da han så, hvis det var, fik han et chok

Virale historier

03/06/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Magnus Møller

Mennesker har forskellige interesser eller endda erhverv. Anton tjener til livets ophold ved at lede efter glemte ejendele i gamle huse og garager. Nogle af hans fund kan overraske selv ham.

At forvandle sin hobby til et fuldtidsjob er drømmen for mange mennesker.

Netop det er sket for Anton, der i mange år havde det som sin hobby at lede efter skatte blandt folks glemte ejendele. Hver dag arbejder han med at gennemsøge folks ejendomme og finde små skatte, som ejere har glemt. Selvom han efter flere års arbejde troede, at intet kunne overraske ham længere, var det ikke sandt. En dag fandt han noget uventet i et gammel skab. Det fik ham til at tabe kæben.

Mennesker glemmer ofte, hvad der gemmer sig i deres hjem.

Hvis det er noget vi ikke har brug for, så er det ikke usædvanligt, at vi gemmer det væk i et skab eller i kælderen og glemmer det. Nogle gange finder vi aldrig den genstand igen Vi flytte, nogle dør måske, og så er der en overraskelse gemt til en ny husejer eller en fjern slægtning.

Præcis en sådan overraskelse ventede Anton. I første omgang troede han slet ikke sine egne øjne. Da han ryddede en købt opbevaringsenhed, fandt han et skab, hvor der lå en uventet skat i bunden.

Ved første øjekast så hele lagerrummet helt almindeligt ud. Alligevel besluttede Anton at købe det og se nærmere på det. Og det var heldigt.

Inde i opbevaringsrummet fandt han mange ting, der tilhørte en betydningsfuld pilot. Men det, han ikke kunne fjerne sit blik fra, var en låst boks, som han fandt i bunden af et skab.

Da han fik åbnet boksen, fandt han en pung i den. Ved første øjekast var der intet overraskende ved pungen, så han begyndte at lede efter ejeren af pungen. En kvinde ved navn Diane Hall.

Da han søgte på internettet, indså han, at Diane Hall faktisk var skuespillerinden Diane Keaton. 

Her tænkte han med det samme, at hun ville elske at få sin gamle pung tilbage, så han sendte hende en besked, men fik ikke svar, før hans historie blev opsnappet af medierne: 

"Alle håber altid, at hvis de mister en pung, så får du den en dag tilbage," sagde Anton. "Og du ved, sådan her er det fantastisk”. 

Og da Diane læste historien i New York Daily News, skrev hun på Instagram, at hun var glad for Antons fund”. 

"NOGEN FANDT EN PUNG, JEG MISTEDE FOR 50 ÅR SIDEN! TAK, HERR LULGJURAJ!”, lød hendes opslag på det populære sociale medie.