Babys handling ved sin dåb efterlader forældrene i chok

Virale historier

13/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Først er det forundring, siden chok og så grin. Det var hvad lille Sullivan endte med at skabe, da han skulle døbes,

For udeforstående er det en morsom handling, men for de personer, der var med i til dåben, så skulle hele situationen lille afkodes.

For cirka to uger siden skulle drengen fra Boston døbes i en kirke.

Forældre og de udvalgte faddere trådte stolt frem til dåbsfadet. Præsten velsignede barnet og begyndte derefter at overøse Sullivan med vievand.

Men det gik ikke som planlagt.

For lille Sullivan havde helt andre planer. Han løftede sin arm og slog præstens bog ud af hånden på ham. Plask! Bogen landede i dåbsfadet.

De omkringstående var nærmest i chok.

En kort video, der viser den morsomme scene, blev kort tid efter uploadet på TikTok, den gik hurtigt viralt. Den er allerede blevet set mere end 4,5 millioner gange og kommenteret på utallige gange.

Præsten tog det dog helt afslappet, fortalte Natalie Walczyk (35), der var moster til Sullivan. Hun blev interviewet til avisen "New York Post".

"Han var sej. Han tog straks bogen op igen og fortsatte som om intet var hændt," fortalte tanten.

Hendes nevø var nu døbt. Men Sullivans mor var stadig flov over situationen, fortalte tanten.

Præsten bladede i siderne, og de var gennemblødte," huskede Natalie. "Min bror skreg af grin." Hendes mand smilede hele tiden og sagde senere til Natalie: "Hver gang jeg så de våde sider, begyndte jeg at grine."

Også bedstemoren kæmpede med besvær med at holde latteren tilbage. "Min mor sad på første række og prøvede at holde sammen på sig selv, men hun kunne ikke."