Hund åd for 27.000 kroner i kontanter - og ja, ejerne måtte finde stumperne, efter de var kommet ud af hunden igen ...

Virale historier

05/01/2024

Foto: Screenshot, @nowthIs / TikTok
Foto: Screenshot, @nowthIs / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det må være noget nær verdens dyreste hundemåltid nogensinde!

I begyndelsen af ​​december lagde Clayton Law en konvolut med 4.000 dollars på sin køkkenbord i sit hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Han og hans kone, Carrie, skulle betale deres entreprenør kontant for at installere et hegn.

Omkring 30 minutter senere fandt han til sin overraskelse sin elskede hund, der nød sit livs dyreste måltid, og efterlod grove strimler og spredte kontanter overalt.

"Pludselig råbte Clayton til mig,"Cecil's eating $4.000!" sagde Carrie Law i et interview med Pittsburgh City Paper. "Jeg tænkte, 'det kan jeg ikke høre.' Jeg fik næsten et hjerteanfald."

4000 amerikanske dollars svarer til cirka 27.000 danske kroner!

Ikke motiveret af mad

Lovene beskrev Cecil som "en fjollet fyr", da han talte til Washington Post.

"Han er meget speciel - du kunne efterlade en bøf på bordet, og han ville ikke røre den, fordi han ikke er madmotiveret," sagde Carrie Law til avisen. "Men tilsyneladende er han pengemotiveret."

Mens Cecil skyndte sig afsted til sofaen for at tage en lur efter sit afsindigt dyre måltid, ringede parret straks til Cecils dyrlæge for at høre, om han havde brug for nogen medicinsk behandling.

Heldigvis, fordi Cecil er en større hund, skulle de kun overvåge ham derhjemme.

Parret begyndte derefter et uventet og besværligt puslespil: At stykke deres makulerede sedler sammen.

Pengene skulle ud igen ...

Før de overhovedet begyndte at lægge deres puslespil sammen, måtte de dog vente på, at Cecil skulle hoste pengene op. Herefter skrubbede de pengene grundigt.

Parret forsøgte derefter at klistre de ødelagte $50- og $100-sedler sammen lidt efter lidt. De arbejdede på at finde serienumrene på begge sider af regningerne for at sikre, at bankerne ville acceptere og erstatte dem med nye sedler.

Banken tog de fleste af sedlerne - de var ikke i stand til at inddrive $450 (ca. 3000 kroner) - og fortalte ejerne, at disse typer hændelser er ret almindelige.

En lignende situation opstod i 2022, rapporterede Newsweek, da en Florida-kvindes labrador spiste $2.000 (ca. 18.500 kroner) i kontanter. En video af hændelsen, der gjorde hunden til en kortvarig internetstjerne, viste kæledyrsejeren i tårer.