Derfor sover ung kvinde i en speciallavet kiste

Virale historier

02/11/2023

Foto: Screenshot, @extrasadspice / TikTok
Foto: Screenshot, @extrasadspice / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Hun er overbevist om, at hendes seng er særligt behagelig og har mange fordele. Men reaktionerne på hendes bekendtgørelse er blandede.

"Jeg vil besvare nogle spørgsmål om min kiste," siger Sad Spice i en meget set TikTok fra sidste uge.

I en rundtur i hendes sovekammer viser den kendte vampyr-cosplayer (en person, der klæder sig ud som en hobby eller et arbejde, red.) med 200.000 følgere på Instagram straks sin mærkelige seng frem.

Den unge kvinde siger: "Ja, jeg har en rigtig kiste i mit soveværelse."

Hendes søvnkiste er lavet af "ubehandlet fyrretræ" og er cirka to meter lang, forklarer den stolte amerikaner. Indersiden er meget blød, fordi den er udstyret med formhukommelsespolymere, understreger cosplayeren. En kistesnedker har specielt fremstillet "sengen" efter hendes ønsker.

Lukker ikke låget

Selvom hendes kiste er "helt sikkert," foretrækker vampyrkvinden dog at holde låget åbent. "Nej, jeg lukker ikke låget, det er ikke lufttæt. Det er så sikkert," forsikrer Sad Spice sine bekymrede fans.

Allerede i en alder af 14 år drømte kvinden med de spidse tænder om sin egen søvnkiste. "Jeg har altid ønsket at have min egen kiste, så jeg kan gemme mig fra mine problemer," fortæller TikTok-brugeren.

Men: "Første gang jeg spurgte mine forældre, om jeg kunne bygge en kiste-seng, sagde de: 'Nej, det ville være mærkeligt'," rekapitulerer kistesoveren. "Nå, de gjorde grin med det. Nu har jeg en," siger hun beslutsomt.

Endelig kan Sad Spice sove, som hun vil.

"Dette er en god metode til at sortere potentielt dårlige dates fra," siger Sad Spice. Fordi: "Ingen vil være sammen med nogen, der har en kiste stående i deres værelse."

Internettet er splittet

Men med hendes modige kiste-bekendtgørelse fremkaldte hobby-vampyren blandede reaktioner.

"Kom nu, ingen vil kiste-kramme og lade som om verden ikke eksisterer?" tordnede en bruger, Logmann 4, på TikTok.

Andre brugere skrev "Det er mærkeligt!" eller "sygt" i kommentarfeltet.

Mange brugere derimod roser det innovative sovelager. "Det er virkelig fedt... især med dine hjørnetænder," roser brugeren Vee. "Ærlig talt lyder det egnet til nattearbejdere. Lidt ekstra lydisolering, og låget holder lyset ude," konstaterer TentacleMommy. "Jeg er så misundelig! Jeg vil gerne have en," lød det i en anden kommentar.

"Findes der en dobbelt så stor version til de gode dates?" spørger Chris. Andre brugere ønskede at lære kistesoveren bedre at kende: "Vil du gifte dig med mig", "Kan vi blive bedste venner" eller "Du er så pokkers sød! Jeg kan lide alt ved dig."

Kilde: Tag24