Hun købte hus på auktion: Da hun kiggede i kælderen, trådte hun ind i en gyserfilm

Virale historier

13/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden fik sig noget af et chok den første gang hun så kælderen til sit nye hus.

En TikToker, der hævder, at hun købte et hjem i Florida fra 1920'erne, der ikke var set på auktion, gav seerne en rundvisning i den "uhyggelige og mærkelige" bolig til $59.000 (404.840 kroner), som hun siger engang husede indsatte i kælderen.

Det skriver NyPost.

På anden sal påpegede gør-det-selv-entusiasten Mallory at alle dørene har individuelle dørhammere og uafhængige lys.

"Jeg synes, det er så uhyggeligt," indrømmede hun i det nyligt genopståede klip fra 2020.

En iøjnefaldende kælder

Det andet ved huset der er iøjnefaldende er kælderen - som Mallory hævder plejede at fungere som en lille fængselscelle, da huset var ejet af en state patrolman.

"Statspatruljen ville holde folk hernede, når fængslet var lukket, og så ville de tage dem om morgenen," forklarede hun.

I en video udsendt i maj indrømmede Mallory, at hun var forvirret, da hun lærte om cellen under sin første hustur.

"Hvem har en fængselscelle i deres kælder udover seriemordere?" undrede hun sig.

Hun bemærkede også hjemmets anderledes tapet, som nu hænger i hendes spisestue, og at kælderdøren, der fører ovenpå, låser indefra og ud og ikke udvendig ind.

Tidligere pensionat?

Mallory, som går under navnet @malloryonthemoon på TikTok oplevede at hendes tilhængere var hurtige til at opstille en hypotese om, hvad huset kunne have været brugt til gennem årene.

"På et tidspunkt blev en etage sikkert tilføjet, og det blev opdelt i flere beboelsesområder," skrev en TikToker med henvisning til det udendørs udseende på anden sal.

"Det var nok et pensionat på et tidspunkt," tilføjede en anden. "De separate lys skyldes sandsynligvis, at de rum er blevet lejet ud på et tidspunkt, så alle har deres egen belysning."

Andre syntes, hun var en smule dramatisk. "Jeg finder ikke noget af det uhyggeligt," kommenterede en. "Du bliver for let bange."