Hun blev gift med sin stedfar: Du gætter aldrig hendes mors reaktion

Virale historier

26/05/2024

Foto: Screenshot,
Foto: Screenshot,

Skrevet af J. Bøgen

Internettet er noget forvirret over hele historien.

En brud har forbløffet internettet, efter hun lagde en video op af sig selv, hvor hun deler et lidenskabeligt kys med sin brudgom, som tilfældigvis også var hendes stedfar.

Det skriver Express.

Christy er en TikToker fra Florida, der gik viralt på den sociale medieplatform i denne uge med næsten 20 millioner visninger af hendes bryllupsvideo i Las Vegas.

Videoen viser Chirsty blive løftet op af sin brudgom, mens de kysser, mens tilskuere klapper, og så afslører Christy, at hendes nye mand faktisk er hendes tidligere stedfar.

Som mor så datter

I TikTok-videoen blinker teksten op, og Christy siger:

"At gifte mig med min stedfar var den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget."

I billedteksten til videoen har Christy indsat det chokerende hashtag "#MarryYourMomsEx" samt "ItsWorthIt" og "AgeGap".

Folk på internettet er blevet chokerede over afsløringen. En person i kommentarsektionen skrev:

"Hvad i al verden foregår der her", mens en anden kommenterede:

"Der burde aldrig være en mand, der kan sige 'det er ikke sådan, din mor gjorde det'."

En anden person kommenterede: "Dette er pinligt", mens en anden person sagde: "Så teknisk set vil dine børn også lovligt være hans stedbørnebørn?"

Taler stadig med sin mor

Lige siden hendes bryllupsvideo blev populær, har Christy ikke afsløret hele historien om, hvordan hun endte med at gifte sig med sin stedfar, men har afklaret nogle af internettets spørgsmål og siger, at hun vil fortælle sin historie på et senere tidspunkt.

I en video skrev hun: "Lad os klare nogle ting. op ... Blev jeg 'groomet'? Nej. Opdrog min stedfar mig? Nej. Var jeg mindreårig, da jeg mødte ham? Nej."

Nogle mennesker kommenterede, at de var bekymrede for Christys mor, men Christy har forsikret sine følgere om, at hun stadig taler med sin mor, og også at hendes nye mand ikke havde nogen børn med Christys mor.

Folk er forvirrede

I sin seneste video sagde Christy, at hendes stedfar var bedste ven med sin ældre bror, som på tragisk vis blev dræbt i en motorcykelulykke. Hun skrev i en video:

"Jeg blev tæt på hans bedste ven. Vi var uadskillelige. Ingen troede, at vi ville holde ud."

Christy har endnu ikke forklaret hele historien om, hvad der skete, og hvordan hun endte med at gifte sig med sin mors tidligere mand.

Hun har børn med sin tidligere stedfar og nye mand, men har bedt folk om at lade hendes børn være i fred og ikke komme med negative kommentarer om dem.

Folk i Christys kommentarsektion var sympatiske over for Christys tab, men var stadig chokerede over forholdet. En kvinde ved navn Caitlyn skrev: "Jeg er virkelig ked af dit tab, og det her er sødt, men det forklarer virkelig heller ikke, hvordan han er din stedfar."