Homofobisk nabo terroriserede mig i årevis: Så malede jeg hans hegn i regnbuens farver

Virale historier

30/06/2023

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Emil B.

En kvinde er gået på de sociale medier for at fortælle, hvordan hendes mareridtsnaboer har hugget hendes blomsterhave ned hvert år i tre år, fordi de vil have hende til at sælge og flytte ud.

Verdens værste nabo

Den texanske kvinde sagde til Reddit: "Blomsterne var i tre tommer brede blomsterbede foran hegnet. Intet rørte hans side eller lå over fortovet. Hvert år, de sidste tre år, har han skåret mine blomster ned. Et år skar han passionsfrugtrankerne af på min side af hegnet. Et andet år skar han lilla hjerteplanter ned langs forsiden af ​​hegnet. I år havde jeg solsikke og vilde blomster. Jeg fik det endda certificeret som et dyrelivshabitat, hvilket var et langsigtet mål for min have."

Hun fortsatte med at forklare, hvordan hun erstattede sit 3 fod hegn med et 6 fod hegn tidligere på året, efter at han begyndte at chikanere hende fra sin forhave. 

Hævnen er sød

For at få sin egen have tilbage skruede kvinden hver stakit på sit hegn af, malede hans side regnbuefarvet og monterede dem på plads igen. Hun brugte i alt 300 kr. på hævnprojektet – og hævder, at hun har al ret til at male hans side, fordi hun har betalt for hegnet.

Kvinden sagde: "De er homofobiske. De snakker bag min ryg. De spreder rygter om os (også på video) til naboerne. Jeg har bygget en sag mod deres familie i de sidste syv måneder med videobeviser, men det er en langsom proces – især når de ikke dukker op til vores retsmøder.

Og hun fortsatte: "Jeg har et tilhold mod deres barnebarn, efter at hun havde truet med at dræbe mig og ødelægge min ejendom. Der er udstedt en arrestordre til anholdelse af deres barnebarn for at have overtrådt ordren, efter at hun smed en andens skraldespand på min port.

I en kommentar til hendes indlæg fortalte en bruger: "At kæmpe med regnbuemaling er min nye yndlingsting, der sker i verden."

En anden bruger tilføjede: "Han kom faktisk over til din side af hegnet og skar din have? Det er forfærdeligt!"

En tredje bruger sagde: "Det ser smukt ud. Din nabo lyder som en sindssyg bigot – vær forsigtig!"