Hendes mand var utro - så endte hun med at forelske sig i elskerinden

Virale historier

13/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Hun ved dog ikke, om hendes følelser er gengældte.

En kvinde har 'genvundet sin magt' over sin eksmand ved at blive bedste venner med hans elskerinde - men det har fået hende til at stille spørgsmålstegn ved alt.

Det skriver The Mirror.

Hun fortalte, hvordan hendes forhold til hendes nu eksmand sluttede efter at have opdaget, at han så en anden kvinde bag hendes ryg.

Den anden kvinde var lige så "væmmet" over ham, da hun fandt ud af, at han allerede var gift.

Men deres modvilje mod den samme mand bragte de to kvinder sammen. Det skabte et stærkt bånd mellem dem, da de støttede hinanden gennem deres fælles forræderi.

"Hun var en kæmpe støtte for mig"

På internetforummet Reddit beskrev ekskonen: "Jeg kom for nylig ud af et forfærdeligt ægteskab med hjælp fra ming tidligere mands elskerinde og nu bedste ven Jane. Jane har været så dejlig og en kæmpe støtte. Hun har vist mig, hvordan man kan være selvstændig og faktisk hygge sig."

Hun fortsatte med at fortælle i hvor høj grad, Jane havde hjulpet hende med at voksen.

"Det har altid været forventet af mig at være stille og gøre, som jeg bliver bedt om, men hun viste mig, hvordan jeg står op for mig selv og gøre ting, blot fordi jeg har lyst," og hun tilføjer: "Hun er super sjov og venlig, og jeg sætter så stor pris på hende."

Udviklede følelser for hende

Men da hun begyndte at bruge mere og mere tid sammen med Jane, begyndte hendes platoniske følelser over for hende at ændre sig.

"Kan jeg lide hende romantisk? Det er mærkeligt at tænke på, fordi jeg aldrig selv har tænkt på kvinder på den måde, og jeg er kun lige kommet ud af et forhold."

Og nu er hun helt i vildrede.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg føler mig som en gymnasiepige, når jeg er omkring hende. Jeg får sommerfugle i maven, og hun gør mig så glad. Jeg har forsket i den slags ting, og jeg ved stadig ikke, om jeg er lesbisk eller ej, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre."

Brugere kom hende til undsætning

Hun var bekymret for, at hun ville miste Jane som en ven, hvis inviterede hende på en date. Derfor spurgte hun også Redditbrugerne til råds.

Som svar sagde en bruger: "Jeg kan godt lide tanken om, at hun stjæler mandens elskerinde."

En anden bruger tilføjede: "Dette er den sødeste rom-com, jeg nogensinde har set. Du bør være ærlig omkring dine følelser over for hende, og hvis hun ikke har de samme følelser, så fortæl hende, at du accepterer det og fortsætter med at være venner. "

En tredje bruger sagde: "Jeg vil have dig og Jane til at stikke af sammen og efterlade den utro eks grædende alene i en lille lejlighed et sted."