Har du fået nok at drikke? Bartender afslører, hvordan han i hemmelighed stopper med at servere mere

Virale historier

17/05/2024

Foto: Screenshot, @benjispears / TikTok
Foto: Screenshot, @benjispears / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Ikke alle helte bærer kappe!

Har du nogensinde fået en for meget og stadig forsøgt at få en sidste runde inden sidste udkald, kun for at indse, at din drink smager lidt anderledes end sædvanligt?

Nå, det er ingen tilfældighed, for en bartender har afsløret præcis, hvordan han hemmeligt stopper med at servere alkohol til personer, der har fået mere end nok at drikke.

Den amerikanske cocktailmester, Ben Smith, der går under navnet @benjispears, gik på TikTok for at dele med sine 1,5 millioner følgere præcis, hvordan han håndterer det ældgamle problem, der har plaget bartendere siden professionens start

Det elegante trick

I den korte video viser Ben en situation, som jeg er sikker på, at alle, der nogensinde har arbejdet på en bar, desværre kender alt for godt.

Han skriver denne tekst på TikTok'en: "Når din berusede bedste ven insisterer på endnu en drink, men du ved, han skal på arbejde om morgenen."

"Oh yeah, min ven, jeg har dig," siger han, mens han demonstrerer den snedige lille fidus.

I stedet for rent faktisk at hælde alkohol i glasset, lader Ben som om, han fylder koppen med en spiritus, mens han faktisk kun fylder den med en sodavand eller vand i stedet.

Han topper derefter med lidt rødfarvet juice - også uden alkohol - og en meget generøs portion lime, inden han sætter et metalstrå i og siger: "Okay, ven, her kommer en stærk drink lige her."

Bekræftes af kolleger

Videoen er siden gået viral efter at have fået mere end 11,1 millioner visninger på platformen med 1,1 millioner likes og hundredvis af kommentarer fra folk, der gerne deler deres reaktioner på det gode råd.

En kollega fra hotel- og restaurantbranchen skrev: "Jeg er bartender og gør det samme!!! Jeg f*cking griner!" Andre var dog ikke så begejstrede for Bens trick, da mange kritiserede det med hensyn til at opkræve betaling for en drink uden alkohol.

En TikTok-bruger skrev: "Hvis jeg betaler for en drink, og du gør dette, kommer vi op at slås. Vær ærlig over for dine gæster, p.s. Jeg er bartender."

En anden afslørede: "Jeg ville blive rasende, hvis jeg fandt ud af det."

"Spørgsmål, ville du tage penge for det?" undrede en tredje sig, mens Ben bekræftede: "Nej."

Når spørgsmålet om betaling blev afklaret, kunne folk ikke lade være med at rose Ben for hans indsats.

En seer roste: "Du er en god ven og bartender. Godt klaret!"

"Du er ægte," lykønskede en anden, mens en tredje gentog: "Dette er faktisk virkelig pænt af dig!"

Kilde: LadBible