"Fjern lige dit ukrudt fra hækken" - fræk nabo kræver orden i andres haver

Virale historier

22/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Naboen forsøger også at bestemme over hans græsplæne.

Noget af det bedste ved at have en have er, at det er dit eget private område at gøre med, hvad du vil i. Ingen kommer til at fortælle dig, at du skal slå græsplænen, hvis du ikke vil – og det er ofte op til dig selv, om du vil holde dine hække klippede.

Eller det var sådan én mand mente ifølge Mirror.

Men hans nabo bliver ved med at blande sig i hans have og bede ham om at gøre ting - og det er kommet til det punkt, hvor han har brug for, at han stopper.

Vil bestemme over græsplænen

Den anonyme mand skrev på Reddit for at forklare den irriterende situation og bede om råd til, hvad han skulle gøre ved det. I et indlæg skrev han:

"Jeg har en yngre nabo, der påtager sig den opgave at fortælle mig, hvad jeg skal gøre ved min græsplæne. Han er i 20'erne og er gået så langt som at spørge mig, om jeg vil rive bladene i hans have, da de er faldet fra mit træ. (jeg skulle have taget ham op på dette, da hans egetræers blade falder i tifold ind i min have)." før han fortsatte:

"Igennem årene har han fremsat flere anmodninger. Først tænkte jeg 'fint, jeg vil prøve at være en god nabo', og jeg har gjort tingene han bad om, men de bliver ved med at komme. Vi har børn omkring samme alder, og jeg prøver at være venlig, hans kone og barn er søde nok. Hvordan får jeg brudt vanen?"

Også busken

Han delte også et nyligt eksempel, hvor naboen havde bedt ham om at rense busken på hans side af hegnet, fordi der var noget ukrudt, der voksede ind i den. Efter at have gengivetsamtalen, havde naboen tilføjet: "Vi trimmede selv, hvad vi kunne, men der er mange flere stokke, der stikker op her og der og filtrer sig ind til hegnet. Mange tak.".

De andre Redditors var forfærdede over den krævende nabo og delte forslag til, hvordan han burde henvende sig til ham. En person sagde: "Bare hold op. Gør kun de ting, som du synes burde gøres. Uanset om han påpeger det eller ej."

En anden sagde simpelthen: "Jeg har sådan en. Ignorer og grin af dem."

En tredje tilføjede: "Fortæl ham, at du efterlader bladene af miljømæssige årsager."