Fiskere fandt container på havets bund: Tabte kæberne, da de så, hvad der var indeni

Virale historier

02/05/2024

Foto: Screenshot, Instagram, @mariner_world
Foto: Screenshot, Instagram, @mariner_world

Skrevet af Mia R.

En utrolig opdagelse langt fra Frankrigs kyst overraskede fiskerne – hvad de fandt, gjorde dem endnu mere forundrede

En gruppe fiskere, der åbnede en container ud for Frankrigs kyst, gjorde en 'utrolig' opdagelse. Mens de sejlede langt fra kysten, stødte gruppen på en container, formodet at være faldet fra et fragtskib.

Videoen viser dem, mens de bruger reb til at trække den hen mod deres båd. Da containeren var tæt nok på, borede de sig gennem dækket, hvor de fandt en 'utrolig' opdagelse.

En overraskelse i containeren

Efter at have flået igennem kasserne faldt der – hvad besætningsmedlemmerne troede at være – tusindvis af nye iPhones ud. Containeren, som lå på siden, fortsatte med at spy iPhones ud, én efter én. Nogle faldt simpelthen i vandet. Besætningsmedlemmerne var forbløffede, men samtidig begejstrede.

Viral video med tvivl

Videoen selv gik viralt tilbage i 2021, og vi har ikke hørt noget siden. Dog har nylige inspektioner af det genopståede klip fået seere til at spørge, om de mange iPhones faktisk var iPhones.

Mange mener at have læst 'Tobak' på den hvide kasse, hvilket betyder, at kartoner af cigaretter faldt ud af containeren, snarere end Apples 6.000 kr. telefoner. "Hvordan kan I alle se telefoner?… det er kartoner af cigaretter… der står tobak på kassen," kommenterede en person.

En historie med pirateri og overraskelser

Selvom ikke enhver pirat finder guld, gør nogle det faktisk. For over 30 år siden købte en entreprenør fra Long Island indholdet af en mystisk opbevaringscontainer og opdagede en af de mest berømte biler i filmhistorien.

I 1989 betalte en amerikansk mand angiveligt mindre end 750 kr. for shippingcontaineren og besluttede at åbne den sammen med sin bror. Inde i containeren fandt de en 'kæmpe klump dækket af tæpper' og besluttede at tage et nærmere kig på varerne.

En vild opdagelse

Det, de fandt under tæpperne, var en hvid sportsvogn uden hjul og med en bulet tag. Efter at have fået bilen autentificeret blev brødrene overraskede over at opdage, at køretøjet var den berømte James Bond-ubådsbil fra "The Spy Who Loved Me". Bilen – beskrevet på settet som 'Wet Nellie' – blev anslået til at have kostet mere end 750.000 kr. at bygge i 1970'erne.

Ifølge en artikel fra NBC News fra 2013 blev Lotus Esprit i spørgsmålet taget til Doug Redenius, medstifter af Ian Fleming Foundation. "De vidste virkelig ikke, hvad det var i første omgang," sagde Redenius. "De havde ingen anelse om, hvor værdifuld deres opdagelse var."

I sidste ende købte Elon Musk ubådsbilen på en auktion i London. Det rapporteres, at han købte bilen for 7.4 millioner kr. i september 2013.

Kilde: LadBible