Fisker ville vaske sine hænder i vandet: Hvad der derefter skete, skabte stor rædsel

Virale historier

13/07/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Magnus Møller

En video spreder sig i øjeblikket på de sociale medier og giver de fleste seere kuldegysninger. I videoen ses en fisker, der vil vaske sine hænder i vandet, som deres båd sejler i. Pludselig bliver han trukket over bord.

Det er en historie, der må placeres i kategorien "en lærestreg".

Det er generelt kendt, at man skal undgå at stikke sine hænderne i vandet i Everglades Nationalpark i Florida.

Hvis man skal tro hans TikTok- og Instagram-kanal, er Michael Russo og hans venner erfarne fiskere. Men som en video fra den amerikanske mand viser, blev en af hans ledsagere alligevel fristet til at stikke hånden ned i Everglades-vandet.

Uvidende skyllede manden sin hånd af med lidt vand.

Og så kom chokket: Uden varsel dukker en haj op på vandoverfladen og bider fiskeren i armen.

Få øjeblikke senere bliver det klart, hvor kraftfuldt rovdyret fra vandet er. Helt ubesværet trækker hajen den betydeligt større person ned i vandet fra båden!

Den uforsigtige fisker har dog heldet med sig: Dyret slipper hurtigt igen, og han overlever angrebet med få skader og en voldsom lærestreg.

"I dag var en af de mest uhyggelige dage på vandet, jeg nogensinde har oplevet," skrev Michael Russo på sociale medier om hændelsen.

Hajangrebet kunne have haft en endnu værre afslutning.

"Efter at have sluppet en slange løs, vaskede Elarjan sine hænder i vandet og blev øjeblikkeligt bidt af en stor haj," rapporterede fiskeren.

Selvom der "hverken var mad eller blod" i vandet, og hajerne ikke blev provokeret, angreb dyret. "Hajerne i Everglades er ikke en joke, og advarslerne om at holde hænderne væk fra vandet er ikke overdrevne."

Michael henvendte sig til sine følgere: "Tag venligst dette som en lærestreg og hold jeres hænder væk fra vandet [...]. Han blev ført tilbage til havnen, og parkvagterne var livreddere i bogstaveligt forstand. Han blev fløjet til hospitalet og får nu den bedst mulige behandling."