Fandt en 100 år gammel kuffert på loftet: Indholdet var en sand guldgrube

Virale historier

05/08/2023

Skrevet af Redaktionen

TikTok'eren Lauren Hughey fandt en 100 år gammel uåbnet kuffert i sine bedsteforældres hus. Fundet var lidt specielt, men det var uden tvivl en skat.

Lauren delte sin oplevelse i en video på TikTok.

Hun kunne huske, at hun havde prøvet at åbne kufferten, da hun var barn. Det kunne hun dog ikke, derefter havde hun glemt alt om den. Lige indtil hun igen så den på loftet hos sine bedsteforældre.

Det var en gammel kuffert, og ved synet af den kom alle minderne tilbage. Drevet af nysgerrighed besluttede Lauren at tvinge sig adgang til indholdet.

"Den tilhørte min oldemor, så jeg havde ingen anelse om, hvad der kunne være i den," skrev hun i sin TikTok-video.

Tøj, der var næsten 100 år gammelt

Ved hjælp af lidt værktøj lykkedes det hende at åbne kuffertens rustne hængsler. Det, hun så indeni, overgik bestemt hendes forventninger. Kufferten var fyldt med hendes oldemors tøj fra 1950'erne og 1960'erne. Influenceren begyndte straks at undersøge og vurdere tøjets tilstand.

Efter et stykke tid viste det sig, at det, hun havde fundet, ikke kun var i perfekt stand, men også fuldstændig i tråd med de aktuelle modetrends.

Videoen med det interessante fund på TikTok fik masser af visninger. Video-skaberen præsenterede forskellige stykker tøj, såsom ternede kjoler med krave, blomstrede kjoler, kimonoer og en elegant honningfarvet dragt med flæser. Der var meget mere i kufferten, men de nævnte stykker var de mest værdifulde.

Det fundne tøj kan med tiden have enorm værdi

Mange fans var imponerede over Laurens fund og rådede hende til ikke at sælge tøjet under nogen omstændigheder. Lauren ved dog endnu ikke, hvad hun vil gøre med denne mindre skat.

Under alle omstændigheder minder de fundne genstande os om, hvor tidløse modetrends kan være, og hvor vigtigt det er at værdsætte vores kulturelle arv.

Prisen på disse specifikke stykker tøj kan en dag nå astronomiske beløb.

Se hvad hun fandt i videoen nedenfor.