Par finder flaksepost på stranden: Indholdet er mere morbidt end en besked

Virale historier

27/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Liam T.

Det var overhovedet ikke det, de regnede med at flasken gemte på.

Når vi den dag i dag vil efterlade en besked til nogen, foregår det sjældent på skrift og især ikke via en flaskepost. Vi lever i en tid, hvor digitale medier dominerer vores kommunikationsformer, og derfor kan fundet af en flaskepost på stranden vække en særlig nysgerrighed. 

Det skriver Unilad

Dette er, hvad et par gjorde, mens de var på en strand i det nordlige Queensland, Australien. Da de fandt en flaske på kystlinjen, besluttede Rick og Crystal, et rejsende par med lidt over 550 følgere på TikTok, at forsøge at få fat i sedlen, der lå inde i den.

Da de fandt ud af, at det ikke ville være så let at få fat i budskabet, besluttede parret sig for at læse de første par ord, der kunne ses gennem glasset.

Noget af en overraskelse

Ved nærmere eftersyn viste det sig dog, at flasken ikke indeholdt en traditionel flaskepost, men derimod asken fra en afdød mand ved navn Geoffry.

Medfølgende asken var en besked, der udtrykte Geoffrys ønske om at lade hans aske rejse gennem havene efter hans død.

"Hvis du finder den, så smid venligst flasken i det udadgående tidevand, så jeg kan fortsætte min rejse," lød opfordringen i beskeden, hvilket afslørede en sidste vilje til at lade hans aske fortsætte en rejse på havet.

Endte på stranden

Desværre endte Geoffrys aske blandet med sandet på en australsk strand, hvilket vakte både humor og forbløffelse blandt kommentatorerne på TikTok.

En bruger jokede med, at man "ville tro, de havde superlimet låget på," hvilket hentyder til, hvor let asken blev spredt på stranden.

Efter at have indset deres fejl, forsøgte parret at samle asken op igen og genudsætte den i havet, i overensstemmelse med den afdødes ønske.

"Det er præcis, hvad jeg gjorde. Forsøgte at få hele ham derind igen. Jeg havde det skidt med det" svarede parret, hvilket viser deres forsøg på at rette op på situationen.