En mening med galskaben: Derfor putter folk toiletpapir i deres køleskabe

Virale historier

31/05/2024

Foto: Screenshot, @drewfrom63rd1 / TIkTok
Foto: Screenshot, @drewfrom63rd1 / TIkTok

Skrevet af Magnus Møller

Selvfølgelig er det de sociale medier, der har startet det ...

Hvis man ofte scroller gennem sociale medier, har man måske allerede opdaget dem: Toiletpapirrullerne i køleskabet.

Mellem pølse, skinke, mælk og æg ser de malplacerede ud, men ifølge den amerikanske avis New York Post er den mærkelige nye trend ikke ubegrundet.

Hvis man har kæmpet med ubehagelige lugte i uger, selvom man for længst har smidt den dårlige mælk eller den glemte ost ud, kan man drage fordel af papirrullen i køleskabet: Toiletpapir kan faktisk absorbere dårlige lugte.

Selvom det ikke er lige indbydende at se på, når man tænker på, hvad toiletpapirruller normalt bruges til, kan de faktisk hjælpe med at absorbere fugt, der forårsager mug, skimmel og ubehagelige lugte i køleskabet.

En mere appetitlig metode

Adskillige TikTok-konti har allerede afprøvet denne metode og fundet den nyttig. Der er dog også andre tricks, der kan hjælpe med en stinkende køleskab, ligesom der er andre grunde til at opbevare toiletpapirruller i køleskabet.

Bedre end en rulle toiletpapir, der skal udskiftes mindst hver tredje uge, skulle bagepulver hjælpe - det kan stå i køleskabet i tre måneder. Bare sæt en skål med pulveret i den bagerste hjørne af køleskabet, og lugtene forsvinder. Desuden er denne metode billigere end toiletpapir. Man kan dog også kombinere begge metoder og blot drysse bagepulver på toiletpapiret.

Efter at have haft en tur i køleskabet, frarådes det dog at genbruge papirrullerne til deres oprindelige formål på badeværelset.

Kilde: Tag24