Familie tog DNA-test for sjov: Resultaterne rystede dem

Virale historier

06/06/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Magnus Møller

Da Donna Johnson og hendes familie udførte en DNA-test "for sjov", havde de ingen anelse om, at deres liv ville blive vendt på hovedet på grund af de chokerende opdagelser.

Da en familie besluttede at tage en DNA-test "for sjov", havde moren aldrig forestillet sig, at der ville komme en uventet opdagelse frem i resultaterne. En opdagelse, der ville vende op og ned på deres tilværelse.

Den 47-årige Donna Johnson og hendes mand, den 47-årige Vanner, tog sammen en DNA-test. Det sammen gjorde deres to sønner - den 18-årige Vanner Jr. og den 12-årige Tim.

Kvinden har fortalt til flere medier, at de tog testen "for sjov". De ville lære mere om, hvor deres familie kom fra.

Da de fik resultaterne, tabte Donna kæben. Der var noget riv-rav-ruskende galt.

"Da jeg læste resultaterne af DNA-testene på internettet, troede jeg, der var sket en fejl," fortalte den 47-årige mor til den britiske avis Mirror.

Vanner var faderen til deres ældste søn. Præcis som forventet. Mere uventet var det, at faderen til deres yngste søn var ukendt.

Donna forsøgte at forstå betydningen af de resultater, de havde fået tilsendt. Efter lidt tid indser Donna, at der kunne være sket en fejl på den klinik, hvor Tim blev undfanget ved hjælp af kunstig befrugtning.

Vanner og Donna, der kommer fra Salt Lake City i Utah, mødtes i gymnasiet og blev gift i 2003.

Parret fik deres første søn, Vanner Jr., og de ventede spændt på at få endnu et barn.

Men problemer med brok og en operation forårsagede, at det blev umuligt for parret at opnå naturlig befrugtning.

Derfor gennemgik de den første IVF-behandling i 2007 ved at bruge Donnas æg og Vanners sædceller.

Den første runde mislykkedes. De prøvede igen samme sommer og havde mere held i sprøjten denne gang. Da deres søn, Tim, blev født i august 2008, sagde Donna, at det var "et mirakel."

Drengene lignede ikke hinanden, men Donna forklarede det med, at det nogle gange sker. Søskende ligner ikke altid hinanden. Den yngre Vanner lignede mere sin far, mens Tim arvede Donnas træk.

Da hjemmetests for DNA blev tilgængelige, besluttede familien at udføre deres egen test for at lære mere om deres ophav.

Donna fortalt, at de først reagere ved at benægte resultaterne. Den følelse blev efterfulgt af frygt. Familien spekulerede på, hvem Tims biologiske far kunne være, og om han kunne tages fra dem.

Heldigvis var en advokat i stand til at forsikre parret om, at de ville blive ved med at være Tims juridiske forældre. Det var dog svært for Donna at se sin man bekymre sig over, at Tim ikke var hans biologiske barn.

Det udviklede sig til en depressionslignende tilstand, hvor parret til sidst blev enige med hinanden om, at de skulle fortælle Tim sandheden.

Tim blev meget stille, da han fik sandheden at vide, men forældrene syntes, at han tog imod nyheden på en moden måde.

Et par uger senere fortalte Tim sine forældre, at han ville finde sin biologiske far. Selvom Donna og Vanner respekterede deres søns beslutning, var de, som enhver forælder ville være, bekymrede for, hvad der kunne ske.

De brugte endnu en DNA-test fra et andet firma, som hjalp dem med at finde en kvinde, som de troede kunne være Tims biologiske tante. Efter yderligere undersøgelser fandt de en blog skrevet af kvindens bror, en mand ved navn Devin McNeil.

Han boede i Colorado, otte timer væk fra familien. De fandt hans nummer, men de vidste, at hvis de ringede til ham, ville det ændre deres liv. IGEN.

I marts 2021 ringede Donna og Vanner til Devin.

Vanner og Devin talte i telefon, og selvom Devin var skeptisk, gik han med til at tage en DNA-test.

De to par blev hurtigt enige om, at der ikke ville være nogen forældremyndighedskamp, ​​da de alle tænkte på Vanner som Tims far. De ville bare finde ud af, hvordan det kunne være sket, og hvad de så skulle gøre.

Det viste sig, at de to par havde besøgt den samme IVF-klinik samme dag, 14 år tidligere.

DNA-tests bekræftede, at Devin var Tims far, såvel som far til sin egen søn. Det betød, at prøverne ikke var blevet byttet om, men Devins prøver blev brugt til begge sønner.

De to familier mødtes i juni 2021. Da først hendes søn begyndte at lege med Devins sønner, forsvandt alle bekymringer.