"Du er IKKE velkommen her!" siger 4-årig til dreng: Så tager moren tilfredstillende hævn

Virale historier

25/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mor har afsløret, hvordan hun omhyggeligt hævnede sig på en lille pige på legepladsen, der mobbede hendes søn. Ikke alle mener dog, at hun gjorde det rigtige.

Børn kan ofte være onde mod hinanden. Det er trods alt en del af at vokse op og teste grænser.

Men at se sit kære barn blive ked af det er ikke særlig rart at se på. I lige det her tilfælde besluttede en mor sig for at tage sagen i egen hånd, efter at have set en fireårig pige mobbe hendes søn uden grund.

Det skriver Mirror.co.uk.

På Reddit delte hun sin historie om smålig hævn og afslørede, hvordan hun med vilje fik den lille pige til at blive taget i at være ond. Hun skrev: "Jeg har en etårig søn, og vi besluttede os for at gå på legepladsen en dag. På denne dag var der en flok børn derhenne – blandt andet en forkælet pige, der havde en flig af ondskab i sig.

Og hun fortsatte: "Min søn, der ikke vidste bedre, gik tæt på hende, og hun sagde blot op i hans ansigt: 'Hvad laver du her? Du er ikke inviteret!'. Jeg er enig i, at jeg ikke brød mig om, at min søn blev mobbet, men jeg tænkte, at han ikke forstår disse ting endnu, og jeg ville ikke være en af de sensitive helikopterforældre, der skærmer deres børn fra alt."

Hævnen er sød

I stedet for at se sin lille dreng blive mobbet sagde moderen, at hun løftede ham op og gik et andet sted for at lege. Men senere så hun mobberens bedstemor og besluttede sig for at hævne sig.

Hun fortsatte: "Det virkede som om, hun ikke var en af de løsslupne bedstemødre, så mens pigen var tæt på sin bedstemor, gik det op for mig, at jeg kunne lokke hende til at være ond mod mit barn foran bedstemor. Så jeg satte min søn tæt på hende, da jeg tænkte, at han alligevel ikke ville forstå det. Og det virkede."

Den triumferende mor afslørede: "Den lille pige fortalte min søn igen, 'Du er ikke velkommen her! Gå væk!' Men denne gang hørte hendes bedstemor det, og hun kom i problemer. Bedstemoren sagde, at de nu ville tage hjem, da hun ikke var venlig. Hun protesterede, men kunne ikke gøre noget ved det - en del af det tror jeg, bedstemor bare ville hjem."

Folk vilde med handlingen

Folk elskede "Mumma bear"-handling og skyndte sig at dele deres følelser om historien. En person skrev: "Du gjorde hende en tjeneste. Du gav hende mulighed for at vise en adfærd, som en voksen i hendes liv burde rette, og heldigvis var bedstemor opgaven voksen."

Mens en anden bruger skrev: "Godt arbejde med at sætte hende op. Hun så det aldrig komme."

Dog mente nogle, at forælderen havde overskredet grænsen. En bruger svarede: "Garanteret at nogen har gjort det samme mod pigen, og hun deler "glæden" til andre, hun troede, hun kunne sige det til. Børn efterligner, de er meget umodne. Jeg siger ikke, at din reaktion var forkert, i det mindste ved hun nu, at det heller ikke er rart, da det blev gjort mod hende."