Dreng vågner op fra koma og udbryder: ’Jeg har set Jesus Kristus’

Virale historier

22/04/2023

Kilde: YouTube @WelterFamily
Kilde: YouTube @WelterFamily

Skrevet af Emil B.

Efter et uheld på en motocrossbanen lå Micah i koma. Da han endelig vågnede, havde han en vild beretning. Han havde mødt og talt med Jesus Kristus.

Forældrenes værste mareridt

Micah Anderson var en helt normalt 13 årig dreng. Hans mor, Katja Anderson, beskrev ham som en "meget sjov, meget flot og sød fjollegøj." Han største passion var at køre motocross og gjorde det så ofte, han kunne.

En almindelig dag i juli 2013 skete det utænkelig så. Han kørte foran en ven på banen, men gled af motocrossen. Hans ven, Josiah, ville bremse for at dreje til siden, men da han trykkede den ned, kunne han det ikke. Bremsen var gået i baglås, så han kørte hårdt ind i Micah, der lå livløs på jorden.

Han skyndte sig hen til sin far, og sagde: "Jeg tror, Micah er død." Men Micah havde stadig puls og blev i ekspressfart kørt hen til hospitalet, hvor lægerne lagde ham i koma.

De fik forklaret af lægerne, at chancen for at overleve var meget lav. De var knuste, men midt i tragedien bevarede de troen på, at han kunne overleve.

Kilde: Facebook @KatjaAnderson

Rørte på tåen

Forældrene veg ikke fra Micahs side, men deres håb svandt mere og mere ind over de tre måneder. Det var ekstremt svært for dem at tro på, at det var deres søn, som elskede at køre motocross, der nu lå livløs i sengen.

Så en dag, mens forældrene var ved siden af ham, rørte han på sin tå, og de hørte den velkendte latter, som de ikke havde hørt i meget lang tid. Deres søn var vågnet.

Mødet med Jesus

Lægerne bekræftede, at Micah var i live. Han kunne dog hverken tale eller bevæge sig. Men over lang tid blev livede han mere og mere op.

Og en dag hørte de hans første ord. Han fortalte, hvordan han havde mødt Jesus i himlen, og han tilføjede: "Jeg vendte mig om, og jeg så på Kristi ansigt, og englene lovpriste ham. Der er ingen forklaring på det. Jeg følte bare en intens glæde"

Denne hændelsen ændrede Micah for evigt, der nu har skiftet motocrossen ud med at prædike sin kærlighed til Jesus for tusindvis af mennesker.