Vildt dilemma: Derfor nægter kvinde at dele lottogevinst med sin mand

Virale historier

20/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Hun havde netop vundet en lottogevinst, og hun vil bruge dem på en ting, men hendes mand vil bruge dem på en helt anden ting. Hvem har ret til at bestemme det?

De fleste vil nok gladeligt dele deres nyvundne formue med ægtefællen, når de pludselig bliver velhavende takket være en lotteri-gevinst.

Hvad der derimod hurtigt kan slå skår i glæden og ødelægge husfreden er, hvis man ikke er enige om, hvad pengene skal bruges til.

Netop den situation stod en kvinde i, og derfor lavede hun et opslag i det populære Reddit-forum AITA, oversat til ”Er jeg et røvhul?”.

Der forklarede hun situationen. Kvinden begyndte med at fortælle, at hun for nylig havde vundet på et skrabelod og var meget begejstret. Hun afslørede ikke, hvor meget hun vandt, men antydede, at det var semi-livsændrende penge og for titusindvis af dollars".

Kvinden fik med det samme lyst til at bruge pengene på en oversøisk ferie til sig selv. Hendes mand havde på den anden side andre ideer og mente, at hun var urimelig.

Han insisterede på, at hun skulle lægge pengene ind på parrets fælles opsparingskonto, så de kunne fortsætte med at spare op til ting som et hus og en bil.

”Ja, du er et røvhul"

De fleste af kommentatorerne var ret enige om, at det var hende, der var røvhullet.

En var direkte vred: ”Du er **hullet, og juridisk set har han ret til halvdelen. Du glemmer også 'på godt og ondt' af ægteskabet. Hvorfor ville du ikke fejre  det sammen med ham?”

Kvinden nævnte også, at både hun og hendes partner har nogle lån, som de skal betale af. Det fik også nogle til taster.

En anden påpegede: "Din opførsel er så egoistisk. Jeg kan forstå, at du køber noget useriøst efter at have betalt af på begge dine gældsposter," og personen tilføjede: "Manden ville være smart at skilles fra hende og kræve halvdelen af ​​pengene som en del af ægteskabets aktiver."

Hvad ville du gøre i den situation?