Chauffør på 130 kg efterlader rasende seddel til bilen, der er parkeret ved siden af: ”Hvordan skal jeg komme ind i min bil?”

Virale historier

19/07/2023

Foto: Reddit @YNWA11JM
Foto: Reddit @YNWA11JM

Skrevet af Katrine Lykke

Sagen har taget internettet med storm, men meningerne er delte.

Hvis du er bilejer, har du sikkert også oplevet af bilen ved siden af, er blevet parkeret for tæt på din, så du har måttet slange dig ind over passagersædet. Det er både besværligt og frustrerende.

Det er ofte brugt, at man – ligesom p-vagterne – efterlader en lille seddel i andre bilers forrude, hvis der fx er sket en skade, men også hvis deres parkeringen er lige lovlig kreativ, så de i fremtiden tager mere hensyn til andre.

"Hvordan tænker du, jeg skal komme ind i min bil?"

Sådan en seddel lå der også og ventede i forruden, da en Audi-ejer forleden vendte tilbage til sin bil. Ordlyden var så overraskende, at han efterfølgende valgte at dele både sedlen og et billede af parkeringssituationen på det sociale medie Reddit.

Det skriver Mirror.

Øverst på sedlen stod der med en ironisk undertone: "Flot parkering”, hvorefter den vrede ejer af nabobilen fortsatte: ”Jeg vejer 130 kg. Hvordan tænker du, jeg skal komme ind i min bil?" 

Billedet viser, at bilen var parkeret inden for parkeringslinjerne, om end lidt ude til den ene side.

Vejen til en bulet bil

Opslaget fik hurtigt et væld af kommentarer på Reddit, men ikke alle var enige. Der var både brugere, der mente, at seddelskriveren var i sin gode ret, da parkeringen ikke gav plads til sidemanden, mens andre mente, at der ikke var noget at komme efter, da parkeringen var inden for stregerne.

En række brugere lagde dog et sted midtimellem, som denne fyr, der skriver: "Jeg vil ikke sige, at Audien er parkeret forkert, bare at parkeringer som denne er måden, man ender med at få buler i sin dør, selv når den anden person er forsigtig."

Ingen endte dog med buler i denne omgang, men mon ikke begge chauffører er mere opmærksomme på nabobilerne næste gang, de skal parkere.