Bruger Gud som begrundelse: Derfor har kvinde ikke tørret sig i flere år

Virale historier

23/05/2024

Foto: TikTok @isatandstared
Foto: TikTok @isatandstared

Skrevet af Emil B.

Alle har forskellige personlige hygiejnevane og ritualer, men de fleste tørrer sig nok bagi efter at have været på toilettet.

Det viser sig dog, at det ikke er alle, der rent faktisk tørrer sig. For nu har en kvinde indrømmet, at hun ikke har tørret sig bagi de sidste to år.

Kvinden har bogstaveligt talt lamslået internettet, efter at klippet blev delt på Reddit-tråden 'TikTok Cringe'.

I klippet begyndte kvinden sin bekendelse: "Så jeg tørrer faktisk ikke min bagdel. Når man tænker over det i naturen, tørrer ingen andre dyr sig efter, de har brugt toilettet. Så hvorfor gør vi det?" Og hun tilføjede, at der "må være en fordel ved ikke at tørre sig".

"Jeg ved ikke rigtig, hvad det er," fortsatte den amerikanske kvinde. "Men hvis Gud ønskede, at vi skulle tørre os, efter vi har brugt toilettet, ville vi have en indbygget måde at gøre det på i vores anatomi. Kan du forstå, hvad jeg mener?"

"Så fordi vi ikke gør det," sagde hun, "tror jeg personligt, at det ikke er godt for ens helbred at tørre sig efter brug af toilettet."

Kvinden kritiserede seerne og fortalte dem, at de ikke vidste, "hvad der er i toiletpapir eller vådservietter", og hun tilføjede: "Så jeg mener det personligt, at det er bedst bare ikke at tørre sig."

Klart fortaler for teorien afslørede hun, at hun "holdt op med at tørre sig for omkring to år siden".

Og hvad brugte hun i stedet? Det kom hun også ind på: "Jeg begyndte at bruge kattebakken i stedet for et toilet."

Men det ser ud til, at kvinden ikke har nogen fortrydelse siden hun ændrede sin livsstil og hævder, at hun "ikke har været lige så syg så ofte. Nu ved jeg, at korrelation ikke er årsagssammenhæng, men jeg føler, at mit immunsystem er blevet styrket, siden jeg stoppede med at tørre mig. Og det er sandsynligvis fordi, jeg ikke udsætter mig selv for de kemikalier."

Skeptiske kommentarer

En Reddit-bruger påpegede: "Ingen andre dyr bruger også gafler og skeer lol."

"Sådan som en hund kan jeg ikke *** min egen røv," afslørede en anden.

En tredje kritiserede: "Brug derefter ikke væv til at pudse næsen, håndklæder til at tørre dig efter badet, sæbe til at rense dine hænder, eller endnu bedre... ingen tøj for at bruge hele dagen i alle årstider, fordi... dyr bruger dem ikke! Mulighederne er uendelige for dig!"