Bruden sendte forældre en anti-invitation til sit bryllup for at meddele dem, at de ikke var inviteret

Virale historier

29/5/23 | 05:49

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Forældre, slægtninge og venner bliver normalt inviteret med til et bryllup. Disse to forlovede sendte invitationer ud, men bruden besluttede at sende en anti-invitation til sine forældre. Hun ønskede ikke, at de skulle komme.

En video om brudens anti-invitation til sine forældre til deres datters bryllup cirkulerer i øjeblikket på sociale medier.

Alex og Alyssa besluttede endelig at gifte sig efter at have levet i et forhold i flere år. De havde planlagt brylluppet i månedsvis og glædede sig meget til det. Men der var et problem: De havde ikke lyst til at invitere Alyssas forældre med til den glade dag.

Parret havde haft konfrontationer med dem siden begyndelsen af deres forhold. De kunne aldrig blive enige om noget, og der var altid problemer. Derfor blev de til sidst enige om ikke at invitere dem. Og de gjorde det på en meget usædvanlig måde ved at sende en såkaldt anti-invitation i stedet for den traditionelle.

"Sammen med vores venner og familier vil vi, Alex og Alyssa, gerne invitere jer til at stikke hovedet op i jeres egen røv og lade være med at ødelægge vores lykke. Jeres bitterhed og vores gensidige irritation fylder vores eksistenser, så vi vil fuldstændig ignorere jer og fejre brylluppet uden jer. Der er planlagt en fantastisk fest med kage, mad og underholdning. Og I er ikke inviteret til at deltage i denne begivenhed. Så fuck af."

Sådan lød hele teksten i den anti-invitation, som Alyssa valgte at sendte til sine forældre. Hun pralede endda med det på sociale medier.

Der er ikke ret mange, der synes, det er normalt at skrive sådan noget til ens forældre. Derfor har mange kommenteret på videoen med forundring.

"Jeg ville simpelthen ikke have sendt en invitation overhovedet. Gør bare ikke noget mod andre, som du ikke vil have, de gør mod dig," skrev en bruger på de sociale medier.

En anden tilføjede: "Jeg kan ikke engang forestille mig, hvordan jeg ville håndtere det med min samvittighed. Det ville tynge mig resten af mit liv. Jeg ville virkelig hellere holde brylluppet hemmeligt end at sende noget sådant."

Udtalelser som disse gik igen og igen.

Flere formåede også at lave sjov ud af brevet.

"De skulle bare have skrevet, at der kun ville være vegansk mad og ingen alkohol. Så ville ingen dukke op," skrev en bruger, som høstede mange likes for sin kommentar.

Foto: Imgur

Foto: Imgur