Brud ville kæle med brudgommen: Da hun bemærkede sin pinlige fejl, flippede hun ud

Virale historier

04/10/2023

Foto: Screenshot, @bayjabs / TikTok
Foto: Screenshot, @bayjabs / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Mens parret stod ved siden af scenen under festen for at lytte til deres gæsters taler, begyndte bruden at kæle med brudgommen - og skubber ham så hurtigt væk.

Hvad skete der lige der?

I september giftede Bayan Jablonski sig med sin elskede partner Dominik på Hawaii. Mens parret stod ved siden af scenen ved fejringen for at lytte til deres gæsters taler, gik bruden på kælekurs med brudgommen.

Men så flippede hun pludselig ud og skubbede manden ved siden af hende til side.

Selvom brylluppet allerede fandt sted den 5. september, blev videoen, der viser dette mærkelige øjeblik, først delt online noget tid senere - og det har nok også taget lidt tilløb at skulle lægge sådan et øjeblik ud på internettet.

Kan ikke huske, hvad han sagde

I videoen kan man tydeligt se det chokerende øjeblik mellem mand og kvinde. Bayan, der bor sammen med sin partner i Chicago, forklarede årsagen til hendes udbrud i en samtale med Newsweek.

I stedet for at kæle med sin ægtemand havde hun ved et uheld kælet med hans bror. Hvordan kunne det dog ske?

"Jeg bemærkede ikke, at min mand blev flyttet væk fra sine niecer, og mine øjne var rettet mod personen, der ville bringe mig i forlegenhed under deres tale," sagde den nygifte.

Mens hun uvidende kom tæt på Dominiks bror, begyndte han at tale med hende. Så flipper hun ud.

"Jeg ville ønske, jeg kunne huske, hvad han sagde. Men lyden af hans stemme gjorde det klart for mig, at det helt sikkert ikke var min mand, jeg kælede med, og jeg trak mig straks tilbage," fortsatte hun.

Brudgom i latterkramper

Mens gæsterne ikke bemærkede noget af dette, var brudgommen den, der grinede af situationen. For han var udover kameramanden den eneste, der havde bemærket, at hans kone allerede havde "været utro".

Dominik havde set det hele og kunne ikke lade være med at grine, ifølge Bayan. Men det blev ikke kun ved denne lille gruppe af "vidende".

For inden for tre dage fik videoen på TikTok ikke kun 5,8 millioner visninger, men også godt 630.000 likes. Heldigvis kunne alle grine af fejlen. "Brudeparrets uheldige øjeblik blev en viral TikTok-hit"

Historien om Bayans og Dominiks uheldige øjeblik spredte sig som en steppebrand på TikTok og fik folk til at grine over hele verden.

Selvom Bayan først følte sig flov over fejlen, så hun det sjove i situationen og var glad for, at alle kunne grine af det. Hun delte endda et smil med sin mand, Dominik, der tog det hele med godt humør og havde grinet af det hele lige fra starten.

Kilde: Tag24