Bliver hyldet af internettet: Hotelarbejder med viral hævn over chartergæster

Virale historier

28/02/2024

Foto: Screenshot, @perfectpicx / TikTok
Foto: Screenshot, @perfectpicx / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det er da også noget af det mest irriterende!

Hvad glæder du dig mest til, når du skal på ferie?

Måske solskinnet eller stranden ... eller måske kampen for at prøve at få en ordentlig solseng om morgenen?

Det varierer, hvor tidligt kapløbet om solsengene starter, men nogle mennesker står op næsten før solen står op for at nå ned til poolen eller stranden for at lægge sit håndklæde på de eftertragtede stole - og på den måde mener de, stolene er reserveret til dem resten af dagen.

Det er et kamp, der har eksisteret vel nok lige så længe, som liggestole overhovedet har været en ting, men en ting er sikkert: Fremkomsten af ​​sociale medier har bragt mere opmærksomhed til det kaos, der omgiver solsenge.

Folk ser ud til at stå op tidligere og tidligere for at smide et håndklæde på sengen før morgenmaden, og selvom nogle hoteller har besluttet at lukke deres poolområder for at stoppe reservationerne, finder snedige feriegæster stadig på måder at komme uden om det.

Det ser ud til, at der ikke er nogen til hinder for, at turister slipper deres håndklæder løs, så et hotel på Mallorca besluttede at tage affære.

Hotelarbejderens søde hævn

TikToker John McGowan slappede af i solen på hotellet, da han så processen udfolde sig, og så en mand, der tilsyneladende arbejder på hotellet, gå gennem solsengene med nogle tomme plastikposer.

Da han ankom til to tomme, men 'reserverede' senge foran McGowan, gik arbejderen i gang med at folde de håndklæder, som var blevet smidt ned, pænt sammen, inden han lagde dem i hver deres plastikposer.

Manden samlede en oppustelig flamingo op, som også var blevet brugt som et kneb for at få stolen til at se ud somom, den var i brug, og bar det hele væk til et mystisk sted. Sandsynligvis kun et skab, men vi ved det ikke med sikkerhed.

McGowan afspillede lydsporet til videoen med lyden af ​​politisirener og beskrev arbejderen som 'håndklædepolitiet' og tilføjede: "Bit of Justice serves today" - "En smule retfærdighed bliver udført i dag".

Artiklen fortsætter under videoen.

Hyldes på nettet

I kommentarfeltet strømmer brugerne til for at hylde hotellets arbejder.

"Godt gået af dette feriested, håber andre tager det til efterretning, kan gøre folk mindre stressende, hvis håndklædet ikke længere ligger der," skrev en bruger.

En anden tilføjede: "Hoteller bør gøre det overalt. Jeg vil give denne medarbejder gode drikkepenge!"

Forhåbentlig har de mennesker, der havde reserveret stolene, lært lektien efter at have fjernet deres håndklæder... men lad os være ærlige, kampen om solsenge er langt fra slut.

Og som en fin lille sløjfe på historien, skriver en bruger, at hun ville ønske, hun kunne se hotelgæsternes ansigter, da de kom tilbage til stolene - hvortil ham, der havde delt videoen, afslørede, at de faktisk aldrig kom tilbage til stolene!

Kilde: Ladbible.com