Blev forarget over datterens rolle: Mor forlod teatersal midt under skoleforestilling

Virale historier

31/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Kan du forstå hende?

En mor har skabt furore på internettet, efter hun i ren og skær forargelse forlod sin datters skoleforestilling.

Årsagen var den rolle, datteren var blevet tildelt, men hvor man måske kunne tro, det var et tilfælde af, at moderen ikke syntes, rollen var stor nok, var det imidlertid en anden årsag.

Hun kritiserede nemlig efterfølgende skolen for at være 'så bagud', og var ked af at opdage, at hendes datter skulle spille en karakter kaldet 'en mands kone'.

Det skriver Daily Record.

Normalt afslappet attitude

Moren uddybede sin holdning til hjemmesiden Mumsnet: "Normalt er jeg ret afslappet om alt vedrørende skolen, og jeg har bestemt medfølelse med lærernes arbejdsmængde, men kom nu, folkens. Ingen kvinde bør vel længere identificeres ud fra hendes forhold til en mand, vel?'"

"Jeg har lyst til at konfrontere skolen med det her. Virkelig lyst. Det er sådan den almindelige, dagligdags feminisme bliver fastholdt, når folk ikke reflekterer over den slags. Det generer mig, at der i vores børns kerne-læringsmiljø sker sådan noget uden at det vækker opsigt hos nogen."

Internettet delt i to lejre

Nogle støttede moren, mens andre mente, at hun overreagerede.

En bruger skrev: "Jeg har lyst til at fortælle dig, at du er utroligt latterlig."

En anden tilføjede: "Jeg forstår desværre ikke problemet her. Stykket foregår for over 2000 år siden, hvor kvinder generelt var nogens kone."

Andre brugere kommenterede blot, at hun skulle være glad for, at hendes barn har en menneskelig rolle i stykket, delte en person: "Det er ikke så slemt - min søn var som regel et stykke kvæg i skoleforestillinger."