Besynderlig debat mellem mor og datter: Bader den ene af dem "forkert"?

Virale historier

04/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Den ene af metoderne bliver kaldt "ubalanceret" og "vanvittig".

Hvem vidste, at der var mere end én måde at tage et brusebad på?

En usædvanlig debat er gået viralt, efter at en mor og datter opdagede, at de bader forskelligt - men en de tos metode er blevet kaldt 'ubalanceret' og 'vanvittig'.

Det viser sig nemlig, at ikke alle bader på samme måde.

Man skulle tro, at noget så rutinemæssigt i vores daglige liv ikke ville blive centrum for en viral debat. Men en kvinde fortæller, at hun blev fuldstændig flov, da hun opdagede, at hendes bruserutine er fuldstændig modsat sin mors.

Den 'skræmmende realisering' skete, da mor og datter havde en samtale om et nyligt renoveret brusebad - og det chokerede dem begge. Tusindvis har deltaget i debatten, men meningerne har været forskellige.

Det handler det hele om

TikTok-brugeren Lovey Lee - hvis rigtige navn er Alexandria - startede debatten i en nylig video. På nuværende tidspunkt har den tiltrukket imponerende 4,5 millioner visninger, 373.000 likes og mere end 17.000 kommentarer."

"Jeg står med bruseren bag mig, så vandet rammer mit hår og ned ad min ryg," fortæller Alexandria i videoen. "Selvfølgelig drejer jeg mig om og bevæger mig rundt engang imellem, men jeg står primært med så vandet rammer mig bagfra”.

"Jeg føler, at den normale måde at bade på er med bruseren bagved dig... Er der andre, der er overraskede over dette?"

At bade med front mod bruseren var klart den mindst populære metode, her er en brugers kommentar: "Jeg kan ikke tro, der er frivillige vandfjæsere. Jeg vender mig kun om, når det er nødvendigt."

En anden tilføjede: "Jeg føler, at dem der vender sig mod vandet er ubalancerede eller noget i den stil." Mens en tredje kommenterede: "Det er bogstaveligt talt aldrig faldet mig ind rent faktisk at vende mig mod vandet. Det er jo van(d)vittigt."

Også støtter til moderen

Dog var mange på morens side og argumenterede for, at vende sig mod vandet netop er den korrekte metode.

"Jeg vender mig mod vandet," sagde TikTok-brugeren Jill. "Men det er ikke sådan, at vi står der med vandet, der stænker os i ansigtet."

En anden bruger ved navn Desha skrev: "Som en der primært vender sig mod vandet... det rammer ikke mit ansigt. Det falder bare ned foran mig, og så træder jeg ind i strålen, når jeg skal vaske mit ansigt."

Hvordan foretrækker du at stå i badet?

Kilde: Mirror