Bestilte en guldbelagt bøf - fik et chok, da hun så regningen

Virale historier

24/01/2024

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Stjernen har afsløret, at hun var meget chokeret, da hun fandt ud af, hvad hun skulle betale for en guldbelagt bøf på restauranten Nusr-Et London.

Den 40-årige stjerne Gemma Collins var til stede ved åbningen af Instagram-sensationen Salt Baes (den tyrkiske kok Nusret Gökçe) nye restaurant i Knightsbridge i London.

Men den selvudnævnte diva blev meget chokeret, da hun fik regningen sidst på aftenen. Det afslører hun i en episode af sin egen podcast 'The Gemma Collins Podcast' ifølge The Sun.

"Jeg er nødt til at give restaurantens stemning og oplevelse en 10 ud af 10," siger hun, og fortsætter:

"Regningen var en anden sag. Jeg var fuldstændig i chok. Men du skal afveje disse ting. Pressen rapporterede, at min bøf kostede 6.100 kr. Men hvis bare de vidste. Jeg ville ønske, den kostede 6.100 kr. Den kostede faktisk 12.600 kroner."

Moralske tømmermænd

Den britiske kendis forklarer også, at den dyre oplevelse gav hende moralske tømmermænd dagen efter. Det var nemlig ikke en helt lille regning, der skulle betales, inden hun kunne forlade restauranten.

"Jeg gik lidt for vidt, og den eneste måde, jeg kan retfærdiggøre det på er, at jeg ikke har været på ferie i år," siger hun i podcasten, inden hun fortsætter.

"Jeg har været på 'staycation', så vi havde måske alle vores ferier på én aften. Det er noget, jeg aldrig har gjort før. Jeg ville aldrig bruge den mængde penge, men jeg havde en god aften."

"Jeg, vi fik en guldbøf med 24 karat guld. Jeg følte mig lidt syg. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg ville have betalt det for at møde ham alligevel, da jeg elsker ham, og det er kun muligt én gang i livet."

"Men jeg fik det rigtig dårligt dagen efter, fordi der er mennesker, der sulter i verden. Jeg begyndte at få det rigtig dårligt over det. Jeg fortalte mine venner og familie, at jeg ikke ville spise ude i lang tid - ikke til de priser."

"Jeg elsker Ramis (Gemma Collins kæreste, red.) bøffer mest, og jeg vil forkæle ham og mig med noget guldfolie fra internettet til 45 kroner.

Gemma Collins fik hendes fans til at savle over det ekstravagante måltid, som hun delte på Instagram. Her viste hun, at hun var ude at spise på Nusr-Et Steakhouse, og at det faktisk var Salt Bae, der serverede for dem.

Hun tog sin smartphone frem og snuppede både videoer og billeder af den tyrkiske kok, der var i fuld gang med at tilberede en stor guldbøf til bordet.