Chokeret lejer under fremvisning: Beruset mand sov på sofaen

Virale historier

03/07/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Overalt var der spredt tomme flasker og dåser med øl, vodka eller energidrikke. Ind imellem var der skrald, cigaretæsker og fødevareemballage. Og midt i det hele sov en beruset mand på sofaen. Sådan fremviste en udlejer en hus for en potentiel ny lejer.

Hvad ville du gøre, hvis du var på udkig efter et hus, og havde bestilt en fremvisning - og i stedet for et rengjort hus, fik du fremvist en skraldespand og efterveerne fra en fest. Inklusiv den berusede beboer.

Ifølge en artikel fra Daily Mail var Katie Elliott på jagt efter et nyt hjem til sig selv og to venner. Hun havde kastet sin kærlighed på et hus med tre soveværelser i den engelske by Newcastle. Men allerede ved indgangen til huset bemærkede den 24-årige, at der var noget helt galt.

Det, den unge kvinde blev præsenteret for, chokerede hende.

Huset var beskidt, rodet og så fandt hun endda den nuværende lejer sovende på sofaen. Manden bar ikke meget mere end en grøn T-shirt og sorte bukser og var kun halvt dækket af et tæppe. Bagenden af den sovende var synlig for beskueren, men det var ikke det mest chokerende i lejligheden.

Hun optog sin skøre oplevelse i boligen og delte den på sociale medier.

Videoen erobrede hurtigt nettet: Den er blevet set over 1,3 millioner gange på TikTok og har fået næsten 100.000 likes.

Fremviseren blev naturligvis flov over den tilstand, som huset skulle fremvises i.

Selvom tilstanden i huset chokerede Katie, kunne hun godt se det sjove i episoden. "Udlejeren advarede mig, før vi gik ind, om at det var ekstremt beskidt, og sagde, at de virkelig havde problemer med lejeren," sagde Elliott. "Jeg havde ikke forventet, at det ville være så slemt."

Hun bemærkede, at udlejeren også tydeligt var flov over at vise huset i sådan en tilstand. Hun bad gentagne gange Katie om at "se bort fra rodet".

"Manden på sofaen bemærkede os ikke engang, jeg tror faktisk, at han bare sov dybt og fast. Men det var klokken 12, så det var ikke engang så tidligt på dagen," jokede Elliott, der tog det hele ret afslappet, selvom resten af huset også så "lige så slemt" ud.

Hun fortalte, at der i et af soveværelserne var en anden mand og en kvinde, der fortalte passioneret om "at rodet ikke kom fra ham", da han ikke var i huset så ofte.

Hvad ville du have gjort, hvis du havde fået fremvist så beskidt et hus?