Alle børnene stirrede på 2-årig pige med stort modermærke: Så tog pigen affære

Virale historier

05/05/2023

Foto: Love What Matter/Facebook
Foto: Love What Matter/Facebook

Skrevet af Redaktionen

En lille pige valgte at reagere helt fantastisk, da de andre børn stirrede på hendes store modermærke.

Kelly Wilson Bossley‎ kunne slet ikke stoppe med at græde af stolthed, efter hendes knap tre-årige datter, Lydia havde tacklet en svær situation helt fantastisk.

På Facebook-siden Love What Matters har den amerikanske mor fortalt, hvordan Lydia, der har et stort og tydeligt modermærke på sin kind, netop er startet i en ny klasse.

"Denne morgen, da jeg satte min datter af i skolen, kunne jeg se, hvordan hun lagde mærke til, at nogle af hendes nye klassekammerater stirrede og hviskede, da de så de nylige mærker efter den behandling, som skal holde hendes modermærke sundt,"Lydia gik nemlig resolut over til sin skuffe i klassen og gjorde herefter noget utroligt for en pige på hendes alder.

"I stedet for at blive ked af det, gik Lydia hen til sin skuffe og tog et eksemplar frem af bogen 'Sam's Birthmark' og gav den til sin lære, så hun kunne læse den for hele klassen," skriver en rørt Kelly.  

Bogen 'Sam's Birthmark' – eller på dansk; 'Sams modermærke' - er en populær amerikansk børnebog, som har til formål at få børn til at forstå og acceptere andres forskelligheder.

Den opmærksomme mor blev straks bekymret på datterens vegne, men før hun kunne nå at reagere, havde den lille pige selv taget affære.

"Hun (Lydia) er ikke engang tre år, men hendes 'stå-imod'-evne og selvstændighed imponerer mig så meget. Jeg græd næsten hele vejen til arbejde – ikke fordi jeg var bekymret for, hvordan hendes klassekammerater vil behandle hende i de kommende år, men fordi jeg ved, at den pige vil udrette store ting," skriver den rørte og stolte mor.

Kelly Wilson Bossley‎s Facebook-opslag har efterfølgende fået over 40.000 likes, og som en ekstra krølle på den søde historie er én af de mange positive kommentarer, som Kelly har modtaget i forbindelse med sin fortælling, faktisk fra selveste forfatteren til 'Sam's Birthmark'.

I en kommentar til Kellys fortælling skriver forfatteren, Martha Wardlaw Griffin:

"Jeg er forfatteren til Sam's Birthmark. Når jeg ser opslag som dette om Lydia, bliver jeg så rørt. Vores søn blev født med et modermærke, der dækker halvdelen af hans ansigt. Det gik hurtigt op for os, at der ikke fandtes en børnebog, hvor hovedkarakteren havde et modermærke, så vi fandt på en selv. At blive forbundet med modermærke-forældre verden rundt har været helt utroligt!"