Ældre mand forsøgte at sætte 1,1 million kroner i banken: Mistede det hele på vej hjem

Virale historier

05/7/23 | 14:05

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En ældre herre var en vinterdag for nogle år siden på vej til banken, med sig havde en rygsæk der indeholdte over en million kroner i kroner og euros.

Det er nok de færreste, der har prøvet at være på vej ned i banken med over en million kroner i kontanter. Endnu færre har prøvet at blive afvist i banken, for derefter at få stjålet hele formuen på vej hjem igen.

Netop dette oplevede en ældre mand for godt et stykke tid siden – Det skriver finans.dk

Den bizarre historie starter, da manden vil sætte pengene i banken ved en Danske Bank-filial. Det er samtidig også starten på mandens problemer. For det første havde banken en politik om ikke at modtage 500 eurosedler, hvilket manden havde mange af. I mandens rygsæk lå der nemlig 100.000 euro, og 370.000 danske kroner.

Dernæst var bankpersonalet ikke tilfredse med mandens forklaring på, hvorfor han havde så mange kontanter af forskellig valuta. Sidst havde manden hverken kørekort eller pas med sig. Derfor måtte han, sikkert en anelse slukøret, forlade filialen med sin formue på ryggen.

Det var her, den ældre mand blev stoppet af en mand, der udgav sig for at være politibetjent, der ville foretage en anholdelse på mistanke om hvidvask. Det var dog ikke helt sandt for kort efter stak den falske betjent af med rygsækken og de mange penge.

Gerningsmanden blev aldrig fundet, derfor gjorde pengene heller ikke. Den ældre mand besluttede sig derfor for at indbringe sagen til Det Finansielle Ankenævn, fordi han mente at bankens manglende vilje til at lade ham sætte pengene ind, i sidste ende resulterede i, at han mistede dem.

Ankenævnet konkluderede dog, at banken var i sin gode ret til at afvise manden, som derfor nu endegyldigt kan sige farvel til de mange penge.

Har du også prøvet at miste en masse penge?