Advarer andre: Teenager blev midlertidigt blind efter udbredt kosmetisk behandling

Virale historier

04/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Heldigvis endte synet med at vende tilbage!

Jasmine Dewhurst fik sig en grim allergisk reaktion efter hun havde fået øjenvippe-extensions.

Reaktionen skyldtes, at den tekniker, der udførte extensionen, undlod at lave en test med den lim, hun benyttede.

Den test kunne have sikret Dewhurst mod den kraftige reaktion, hun efterfølgende fik.

Sætte af falske øjenvippe-extensions gjorde derfor Jasmine midlertidigt blind og hendes øjenlåg klæbede sammen med hendes rigtige vipper, der stadig kæmpede for at vokse ud igen en måned senere.

Det skriver Mirror.

Forfærdelig oplevelse

Den uheldige øjenvippe-patient studerer business og marketing i Liverpool. Her tog hun ud for at få lavet sine vipper.

Den dengang 18-årige studerende fortæller, at oplevelsen var forfærdelig fra start til slut. Det skyldtes, at den uerfarne tekniker ved et uheld limede nogle af hendes nederste vipper fast til extensions og dermed limede hendes øjenlåg sammen. Herefter satte den allergiske reaktion ind.

“Jeg viste hende et billede af, hvordan jeg ville have dem, og da hun var færdig sagde hun ‘de er lidt mere fyldte, end du ville have’, så det var med det samme et stort rødt flag,” fortæller Jasmine, der med det samme vidste, at der var noget galt.

“Hun viste mig dem i spejlet, og jeg havde lyst til at græde, fordi jeg virkelig ikke kunne lide dem," fortæller Jasmine.

"Hun havde formået at lime de øverste vipper sammen med nogle af mine nederste vipper, så mit ene øje var limet sammen, og jeg kunne ikke åbne min øjne.”

“Jeg sad i bilen efter at have prøvet at løsne mine nederste vipper, og jeg var nødt til at trække nogle falske vipper af, hvilket også trak nogle af mine naturlige øjenvipper af. Derefter var de okay i omkring en uge, men så blev det virkeligt smertefuldt – mine øjne føltes virkelig varme og de kløede. De sved så meget og blev ved med at løbe i vand.”

Det blev endnu værre

Det gik dog fra slemt til værre, da teenageren vågnede næste morgen og slet ikke kunne åbne øjnene, hvilket fik hende til at gå i panik. Hun endte med at trække flere øjenvipper ud.

Næste morgen kunne hun næsten ikke åbne øjnene, så hun endte med at besøge sin læge, der ordinerede flere salver og cremer til at tage den allergiske reaktion, der var opstået.

Heldigvis begyndte de smertende øjne at blive bedre, selvom de stadig efter en måned ikke var blevet helt i orden.

Nu advarer Jasmine alle andre for at sikre, at der bliver lavet en test for limen, så andre ikke havner i samme situation og får en allergisk reaktion.