4-årig pige ender som helt: Sådan reddede hun sin mors liv med lynhurtig tænkning

Virale historier

31/07/2023

Foto: Youtube.com
Foto: Youtube.com

Skrevet af Redaktionen

Da den 4-årige Isla Glaser fandt sin mor, Haley Glaser, bevidstløs på køkkengulvet, vidste hun præcis, hvad hun skulle gøre.

Trods sin unge alder greb hun straks sin telefon og ringede til nødnummeret.

Isla forklarede roligt operatøren situationen: "Min mor er faldet og kan ikke tale. Hun har lukkede øjne og ligger på køkkengulvet, men hun sover ikke."

Operatøren forsøgte at få flere oplysninger fra den unge pige for at forstå situationen bedre og sende hjælp. Isla, med en utrolig ro, åbnede døren for redningspersonalet, da de ankom.

Mens redningspersonalet arbejdede på at stabilisere hendes mor, formåede Isla at berolige sine yngre søskende.

Det blev senere afsløret, at Haley havde en kendt medicinsk tilstand. Hun havde tidligere instrueret sin datter om, hvad hun skulle gøre i en nødsituation, men havde aldrig forventet, at Isla faktisk skulle bruge denne viden.

Haley udtalte sig om hændelsen og sagde: "Hun kunne nemt have panikket i en så skræmmende situation, men hun håndterede det med en utrolig ro og kontrol.

Jeg er så stolt af hende." Lokalpolitiet blev hurtigt opmærksomme på Islas heroiske handlinger og besluttede at hædre hende ved en særlig ceremoni.

Denne rørende historie er et vidnesbyrd om vigtigheden af at forberede børn på nødsituationer og den utrolige styrke, som selv de yngste kan udvise i pressede situationer.