26 års forskel og 5 børn: "Folk tror, han er min far"

Virale historier

11/07/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af J. Bøgen

Allison og Ben Hornsby er et par, der har udfordret samfundets normer og forventninger. Med en aldersforskel på 26 år har de stået over for mange udfordringer, men har altid fundet styrke i deres kærlighed til hinanden.

Allison, nu 45 år gammel, mødte Ben, nu 71, i 1998. De har siden da bygget en familie sammen, der inkluderer trillingerne Benjamin, Noah og Ethan, født i 2003, og tvillingerne Mia og Jude, som nu er 16 år gamle. Familien bor i Florida, USA.

Udfordringer og Misforståelser

Parret har ofte oplevet at blive misforstået af omverdenen. Allison fortæller, at folk ofte antager, at Ben er hendes far og børnenes bedstefar. Dette er en misforståelse, de ofte støder på, selv blandt lærere på børnenes skole.

Kærlighed på Sociale Medier

For at bekæmpe tabuer omkring store aldersforskelle i forhold, oprettede Allison og Ben en Instagram-side. Her deler de glimt af deres liv sammen for at "vise skønheden i et stærkt ægteskab". Men de har også modtaget en del negative kommentarer og upassende beskeder.

Allison udtaler: "Jeg føler, at folk antager, at forhold med aldersforskelle er overfladiske, og at vi ikke kunne være virkelig lykkelige. Vi får upassende beskeder, mest fra mænd, med ældre mænd, der tilbyder at være min sukkerfar. Yngre mænd tilbyder mig at være en side chick. Det er selvfølgelig stødende - vi har et meget sundt ægteskab. Vi deler små dele af vores liv på vores Instagram-konto for at vise skønheden i et stærkt ægteskab."

Støtte og Kærlighed

Til trods for kritikken understreger parret, at de modtager masser af kærlighed og støtte fra deres venner og familie. De arbejder hårdt på at ignorere de negative kommentarer og fokusere på at opdrage deres børn.

Ben, der gik på pension i 2010, har haft mulighed for at være til stede og hjælpe med at opdrage familien. Han udtaler: "Vores største udfordring har været at opdrage vores fem børn. At have trillinger og tvillinger er meget arbejde. At opdrage fem børn sammen har været noget overvældende, men vi gør det sammen."

Allison og Ben Hornsbys historie er et eksempel på, at kærlighed kan overvinde mange udfordringer, herunder samfundets forventninger og normer.