200 kilo pasta fundet ved å: Ingen ved hvor det kommer fra

Virale historier

06/05/2023

Foto: Facebook/Nina Jochnowitz,
Foto: Facebook/Nina Jochnowitz,

Skrevet af Kathrine Frich

Det var en kvinde, der var ude og gå tur, der gjorde det besynderlige fund.

Et bizart mysterium udspiller sig i en by i New Jersey, efter at 200 kilo kogt spaghetti, ziti og albuemakaroni blev fundet dumpet af ved en å.

Det skriver Ladbible

Kulhydrat-forureningen blev fundet i sidste måned, da en lokal beboer gik en tur langs et skovområde nær deres hjem i Old Bridge Township, New Jersey, USA. Beboeren kontaktede deres township for at anmelde den dumpede pasta og kontaktede derefter Nina Jochnowitz, en lokal advokat, som tidligere stillede op til byrådet i den sjette afdeling.

Fik ikke noget svar

Jochnowitz kontaktede selv byen, men hun ikke fik noget svar, så hun besluttede at gå ned til åen for selv at tage billeder, hvor alle de tynde spaghetti-tråde lå forladte og kolde.

Hun postede de mærkelige billeder på sin offentlige Facebook-side den 27. april og de lokale og konspirationsteoretikere på nettet er gået amok.

"Vi burde sende gerningsmændene til statens pengeinstitut," jokede en Reddit-bruger.

Siden da er bjergene af pasta blevet ryddet op af offentlige arbejder, men synderen er endnu ikke fundet.

Kan skabe miljøproblemer

Dumpet pasta kan faktisk forårsage et miljøproblem oven i alle de andre problemer med at dumpe madaffald ud i offentligheden.

"Du kan måske sige, 'Hvem bekymrer sig om pasta?' Men pasta har et pH-niveau, der vil påvirke vandstrømmen," sagde Jochnowitz og fortsatte: "Vandstrømmen er vigtig at rense op, fordi den strømmer ind i byens vandforsyning... det var en af ​​de hurtigste oprensninger, jeg nogensinde har set her."

Old Bridge Township har en befolkning på 66.000, og problemer med offentlig oprydning har været et problem i området selv før pastamysteriet.

"Afdelingen for offentlige arbejder fjernede pastaen. De er en stor gruppe mennesker. Når de får den rigtige mulighed, gør de det rigtige,” forklarede Jochnowitz og tilføjede: "Desværre er de typisk overvældede."

Flere hundrede kilo pasta

I Facebook-opslaget, der fulgte med billedet, skrev Jochnowitz:

"Borgmesteren fortsætter med at ignorere den sjette afdeling. Det er ikke overraskende, når vi ser dumpning af byggeri og andet affald i alle kvarterer. I denne uge var der en ny type dumpning af overdreven mad, PASTA."

I en erklæring, der blev delt med TODAY, kastede en repræsentant for Old Bridge lidt lys over mysteriet.

"Den 28. april 2023 begyndte billeder af ulovligt dumpet pasta at cirkulere på flere lokale Facebook-grupper," sagde Himanshu Shah, forretningsadministrator for Old Bridge Township, i erklæringen. "DPW besøgte stedet og fandt faktisk, hvad der så ud til at være 15 tønder med ulovligt dumpet pasta langs en å i et boligkvarter," sagde Shah og tilføjede, at Public Works kontaktede det lokale politi.

"Vi ville anslå flere hundrede kilo ukogt pasta, som blev fjernet fra emballagen og derefter dumpet langs åen. Det ser ud til, at det kun var der i kort tid, men fugt begyndte at blødgøre noget af pastaen."

Efterforskningen fortsætter, og det er kun et spørgsmål om tid, før vi får en true crime-doktor om mysteriet.